Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tak predsa sa dočkala! Angelina Jolie je vraj opäť tehotná!

Angelina Jolie je podľa viacerých zdrojov opäť Zobraziť galériu (10)
Angelina Jolie je podľa viacerých zdrojov opäť "v tom"

LOS ANGELES – Vytúžený siedmy potomok je konečne na ceste! V prípade, že sú tieto fámy pravdivé, pôjde už o štvrté biologické dieťa hereckého páru Brangelina. Pravdu však zatiaľ vie zrejme iba šesťnásobná matka Angelina Jolie (35) s partnerom Bradom Pittom (45) – čo pred verejnosťou zatĺkajú?!

Prekvapujúce správy o novom prírastku do rodiny prominentnej dvojice priniesol na svojich stránkach americký bulvárny plátok Star, ktorý tvrdí, že Angelina je v druhom stave už celé tri mesiace. V šírení klebiet o tehotenstve však nie je zďaleka jediný. Na jeho stranu sa pridal aj britský portál femalefirst.co.uk, podľa ktorého herečka trpí rannými nevoľnosťami, je veľmi bledá a zoslabnutá.

„O ničom inom sa ani nehovorí. Nikto nemôže uveriť, že je opäť tehotná, ale príznaky nemožno ignorovať. Je bledá a vyzerá trochu slabo. Štáb len pobehuje a ponúka jej počas prestávok stoličku,“ vykresľuje spomínaný portál natáčanie filmu v Benátkach.

Časopis Star sa zasa opiera o výpoveď rodinného priateľa, podľa ktorého má Angelina vypuklé bruško a s Bradom si šušká o veľkej novine. Kvôli tej už dokonca hľadajú aj novú pestúnku. Všetky chýry o tehotenstve však už medzičasom stihol poprieť magazín People – hollywoodska diva je tak s najväčšou pravdepodobnosťou iba vyčerpaná. Možné je však aj to, že radostnú správu chce udržať v tajnosti čo najdlhšie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu