Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Lucia Hablovičová bola online: Na modelku som už stará!

Lucia Hablovičová
Lucia Hablovičová

BRATISLAVA - Riaditeľka súťaže krásy Miss Slovensko Lucia Hablovičová sa narodila v Bratislave v znamení Vodnár. Vyštudovala pedagogiku a po desiatich rokoch v modelingu začala pracovať v televízií Markíza ako moderátorka Smotánky a neskôr ako dramaturgička tejto relácie.

Už piaty rok je riaditeľkou súťaže Miss Slovensko. Slávnostné finále súťaže krásy MISS Slovensko 2010 sa uskutoční v priamom prenose už zajtra. Okrem divákov TV Markíza budú môcť milovníci krásy zažiť naživo galaprogram priamo v Sibamac aréne.

Prečo si Lucia Hablovičová nemyslí, že je krásna? Kliknite SEM!

Rozhovor

10:06:22 - otázka od: michal ahoj Lucia,,,, vezmeš si ma? :))))))) misko, skus si to este premysliet :)

10:06:52 - otázka od: nina Zdravím vás lucia, ste mi veľmi sympatická aj vždy ste bola, už som vás aj pár krát videla v aute po BA :) Veľmi vám držím palce a nech sa piatkova miss-ka podarí podľa vaších očakávaní, všetko dobre vám aj vašej rodine. ninka, dakujem a opatrne na cestach :)

10:07:35 - otázka od: denis Ahoj Lucka.chcem sa Ta spytat,aky parfem sa Ti na muzovi,najviac paci?? ahoj, paci sa mi paco rabanne one milion ale aj vela inych :)

10:07:53 - otázka od: ZUZANA šímová AHOJ Lucinka možno žeby si si to mala rozmyslieť z odchodom , nevidíš ako ťa ľudia majú radi a ja patrím medzi nich. AHOJ zuzka, dakujem, velmi si to vazim

10:08:09 - otázka od: marián zo Spiša Srdečne vas pozdravujem a chcem vám povedať že ste prirodzene krásna , dúfam že vas ešte uvidíme na obrazovkách tv. Prajem všetko dobré !! dakujem vam :)

10:09:05 - otázka od: dávid Dobrý deň nemáte jednu voľnú vstupenku pre mňa na MISS ? RáD BY SOM PRIšIEL. dakujem dobry den, momentalne bohuzial nie, ale ak ste z bratislavy mozete prist skusit stastie ci sa nieco neuvolni..

10:09:34 - otázka od: lea Ahoj, drzim palce nech vam finale dobre dopadne . dakujeme :)

10:10:29 - otázka od: Pipo Máš radšej ponožky a tenisky alebo plážové žapky a bosé nohy? pipo, my uz sa na tychto otazkach normalne smejeme :)

10:10:50 - otázka od: Peter Zdravím Lucia ste nádherná žena. dakujem vam peter :)

10:11:38 - otázka od: Paloma Krásny deň Lucia nebude vám chýbať MISS zhon a tak? ahoj paloma, neviem, mozno ano, ale verim ze ma bude naplnat nieco ine..

10:11:57 - otázka od: Jana Zdravím Lucka všetko dobré vám prajem. janka dakujem ?)

10:12:48 - otázka od: Zuzana Dobrý deň Lucka ktorá z dievčat missiek by ste vybrali vy za MISS desaťročia? tazko sa mi hodnoti, poznam ich osobne a doprajem to naozaj kazdej..aj tym ktore vyhrali v prvych rocnikoch

10:13:39 - otázka od: Tajný ctiteľ Muž tvojich snov? jaaaaaj...no este cakam :)

10:14:40 - otázka od: OGGY Máš rada masaže? ano, poznas niekoho kto ich nema rad ? :)

10:15:23 - otázka od: Tomáš Aký máš rada šport? mam rada snowboarding, bicykel a chystam sa oblubit si aj dalsie :)

10:16:12 - otázka od: Jakub Akú máš rada hudbu? taku pohodovu, norah jones, simply red, carla bruni, ale aj goran bregovic..

10:16:41 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? leto na zahrade, zimu na horach :)

10:17:29 - otázka od: Dušan Ako ste prežili veľkú noc? prve dni s rodinou na chalupe a brigadou v zahrade, zvysok v ba, pracovne.,.. :)

10:18:16 - otázka od: Roman Štadler Ste spokojná s tohtoročnými dievčatami? ahoj roman, ano, su fajn, verim ze budu na tuto sutaz spominat v dobrom :)

10:18:37 - otázka od: Michal Kam pôjdeš na dovolenku? ahoj, zatial nemam ziadny plan

10:19:00 - otázka od: Ivan Šandor Skoč k nám niekedy na golf a kde je to "u vas " ? :)

10:19:19 - otázka od: Daniel Dangl Dáme si kávičku? danko, s vami vzdy :)

10:20:00 - otázka od: janko ahoj, chcem sa opytat ktore krajiny si navstivila ? dakujem a drzim palce tych je strasne vela, a verim ze este zopar navstivim..laka ma maroko a kuba :)

10:20:30 - otázka od: matica aho, ste šteklivá slečna Lucka?:)) strasneeee :)

10:24:18 - otázka od: derik Pekny den prajem. rad by som sa len opytal na nazor ohladne dvoch sutazi miss na Slovensku. Myslite si ze pre taku malu krajinu potrebujeme oboje? :) ..alebo by mohla este jedna sutaz pribudnut? :) myslim ze jedna by bola akurat :)

11:02:25 - otázka od: andy ahoj Lucka, nerob už ďaľšie zmeny so sebou, naozaj to nepotrebuješ. Narážam na ten článok, ktorý o tebe vyšiel minulý týždeň. pa andy dakujem, prosim ta neber prilis vazne vsetko co citas..

11:04:03 - otázka od: vlado Ahoj Lucia. Ako bude vyzerať finále? verim ze bude pestre a atraktivne :)

11:04:49 - otázka od: mary Ahoj Lucka, si jedna z krasnych zien co nas- Slovenky reprezentuje vo svete, a zelam vela uspechov! Veris na predpovede a citanie buducnosti? Pekny den, Mary ahoj mary, dakujem, ale niekedy je asi lepsie nevediet...

11:05:39 - otázka od: dada Videla som fotografie v magazine Feminity. Ako ste s nimi spokojna? Podla mna su dost dobre, nechceli by ste este robit modelku? ahoj dada dakujem :) myslim ze uz na to nemam vek ani trpezlivost :)

11:06:23 - otázka od: MARTIN Neviem prečo ale vždy uhádnem tú najkrajšiu ktorá vyhrá...nemyslíte,že patrím do poroty? jednoznacne ano, neviem ako to bez vas zajtra zvladneme :) ale mozete mi zozadu nasepkavat :)

11:06:56 - otázka od: vlastimil ak si mas vybrat tak: Audi BMW alebo Mercedes ? ja jazdim na inej znacke a ta mi vyhovuje :)

11:07:45 - otázka od: Tinna ahoj Lucka, chcem Ti len povedat,ze si vzor pre mnohe damy a slecny!!!-drzim palce aby sa Ti aj nadalej darilo :D tinka, dakujem

11:09:08 - otázka od: Tania Ahoj Lucka,chcem sa Ta spytat ,ako reagujes na negativne ohlasy na Tvoju osobu?trapi Ta to,alebo to naopak neriesis?nech sa dari,prajem pekny den:)) snazim sa aby ma to netrapilo..dakujem tani,..

11:09:39 - otázka od: Lakatos Vcera si bola v novom case, dnes si tu, neni ti to trapne? lakatosko, ved aj ty si bol, nie ? ?)

11:10:19 - otázka od: Miriam Lucia, bolo to veľmi ťažké a dlhé rozhodnutie odísť z celého toho kolotoča MISS? Nedalo by sa slkĺbiť aj jedno aj druhé? urcite ano, ale rada by som trosku zmenila prostredie..

11:11:22 - otázka od: Lucik Dobrý deň Lucka, ste skutočne krásna :) želám príjemný deň a držím vám palce dakujem vam, aj vsetkym za vase otazky a podporu :) pekny den

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu