Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Finalistka Miss Slovensko Katarína Kočišová bola online

Katarína Kočišová Zobraziť galériu (2)
Katarína Kočišová

Katarína Kočišová študuje na Žilinskej univerzite ekonomiku a manažment podniku. V tomto obore by si chcela nájsť budúce zamestnanie.

Medzi Katarínine záľuby patrí predovšetkým spánok, ale vyrovnáva to občasnými návštevami v posilňovni. Má aj jednu netradičnú ženskú záľubu, jazdu autom. V minulosti už bolo množstvo zbierok na zvierací útulok v Žiline, ale nikdy nebol postavený, preto by chcela prispieť svojim úsilím k tomu, aby sa zvierací útulok vybudoval.

Rozhovor

10:01:56 - otázka od: katarinkakatka Ahoj katka, držím ti palčeky nech sa ti darí, a prajem ti veľa štastia do života.A ak sa môžem spýtať aký make-up používaš Ahoj Katarinkakatka, ďakujem veľmi pekne.. Tebe nápodobne :)) Používam buď obyčajný z oriflame a na kruhy pod očami Dior, dobre kryje :))

10:01:56 - otázka od: Ahoj :) ahoj katka si najlepšia :) Ahoooj... Ďakujem veľmi pekne, je to od Teba milé!

10:01:56 - otázka od: susura Mas krasne modre oci, tesis sa na finale? Ahojky... Ďakujem veľmi pekne, aj Ty máš zaiste krásne oči :) Teším, ale je tam určite aj obrovská tréma...

10:02:29 - otázka od: michal ahoj Katka,,,,,vezmeš si ma? :)))))))) Ahoj Miško, a kam si Ťa mám zobrať? :))

10:04:59 - otázka od: Klaudia Dobrý deň chcela som pozdraviť Vás aj Vašu rodinu a spýtať sa že čo si myslíte o filme Miss špeciálny agent ?:D Ďakujem Dobrý deň Klaudia, ďakujem za pozdravy, odovzdám.. Je to film, ktorý ma veľmi pobavil :)) a hlavne svetový mier :)

10:04:59 - otázka od: Peter Ahoj si veľmi pekná Ahoj Peťo, ďakujem, si milý..

10:07:08 - otázka od: Paloma Ahojček načo sa najviac tešíš na finále? Ahoj Palomka, teším sa na celkovú atmosféru a publikum :) Dúfam, že sa Vám to bude páčiť.

10:09:01 - otázka od: Zuzana Ahoj Kati ktorú kočku by si ty vybrala ako MISS desaťročia Ahoj Zuzka! Vybrala by som si asi poslednú Miss Barborku Franekovú :)

10:09:01 - otázka od: Tomáš Aké máš plány do budúcnosti? Ahoj Tomáš... Hlavne by som chcela doštudovať a nájsť si prácu a potom, keď budem mať prostriedky, tak určite zvierací útulok.

10:09:36 - otázka od: Tajný Ctiteľ Ako vyzerá muž tvojich snov? Ahoj! Vyzerá tak ako ten môj doma :)

10:10:52 - otázka od: Jana Si sympatická držim palčeky. Ahojky Jani, ďakujem Ti, potešila si ma.

10:12:26 - otázka od: jakub Akú máš rada hudbu? Ahoj Kubko, mám rada rôzne žánre, napríklad štýl Riša Mullera...

10:13:17 - otázka od: Dušan Vidím že si milovníčka zvierat Ahoj Duško... Som a veľká :))

10:14:11 - otázka od: Roman Máš medzi babami nejakú kamošku? Ahoj Roman, mám ich viac :) ale najviac si rozumiem s Máriou..

10:15:16 - otázka od: Karci22211 Ako vidíš svoje šance vo finále? Ahoj Karci, neviem to objektívne posúdiť, nechám to radšej na porotu...

10:15:35 - otázka od: Grande Pedro Máš radšej leto či zimu? Ahoj , asi skôr to leto :))

10:17:30 - otázka od: Michal ahoj kam pôjdeš na dovolenku? Ahoj Miško, asi nikam.. Ty sa pochvál :)

10:17:30 - otázka od: Ivan Šandor Ahoj nechceš skúsiť šťastie v herectve? Ahoj Ivan, myslím si, že by mi to nešlo :o)

10:18:21 - otázka od: Daniel Dangl Servus neskočíme na kávu? Servus, budem musieť odmietnuť Tvoje pozvanie.. Som momentálne veľmi zaneprázdnená, ale ďakujem :)

10:19:07 - otázka od: Maria Ahoj Katka velmi ti drzim palce , si podla mna najkrajsia . budem ti posielat hlasy a dufam ze vyhras :-D Ahoj Mária, ďakujem veľmi pekne, že do mňa vkladáš také nádeje.. :)

10:19:50 - otázka od: Buba Dobry den Katarina ,s celou rodinou Vam drzime palce.Top tri je ista ;-) Dobrý deň Buba, ďakujem, ste milá..

10:22:01 - otázka od: kika Ako sa cítite pred miss? Dobrý deň Kika! Cítim sa celkom nervózne, dúfam, že všetko vyjde tak ako má..

10:22:54 - otázka od: lucia katka, drzim palce na finale, uzite si vsetky ten vecer Ahoj Lucka, ďakujeme. Budeme sa všetky snažiť urobiť ho pekný aj Vám, divákom..

10:23:48 - otázka od: ala drzim palce, nech ti to vyjde :) Ahoj Ala :) ďakujem Ti..

10:24:23 - otázka od: ahoj mas aj vlastneho psika ? Ahoj ahoj :), jasné, že mám... Máš aj Ty??

10:27:00 - otázka od: PeterZU Zdravim Katka, drzim Vam palce a cakam kedy ma pridete pozriet na skusku..:-)) Dobrý deň, ďakujem Vám veľmi pekne.. A čo sa týka tej skúšky, dostavím sa už čoskoro :)

10:29:03 - otázka od: Bea Ahoj Kati, ako hodnotis celu pripravu na Miss ? Ahoj Bea :), hlavne teraz je tá príprava dosť namáhavá, finále sa blíži.. Ale inak prebiehala v pohode :)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu