Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Mikla a Mečoch: Každý sme iný!

Dve výrazné osobnosti populárnych reality šou: Robo Mikla a Ján Mečoch. Zobraziť galériu (6)
Dve výrazné osobnosti populárnych reality šou: Robo Mikla a Ján Mečoch.

ROBO MIKLA a JÁN „DŽONY“ MEČOCH sa vraj vôbec nepodobajú. Roba dokonca porovnávanie poburuje! Položili sme im rovnaké otázky, aby sme zistili, ako sa veci vlastne majú.

ROBO MIKLA • hviezda SuperStar: "Hovorím o inom ako Džony!"

Neprekáža ti, keď ťa porovnávajú s Džonym Mečochom?

- Neviem, prečo ma všetci spájajú s Džonym, vôbec z toho nemám radosť. Moja filozofia je predsa o niečom úplne inom. Aj keď občas robím „divadielko“, snažím sa vypovedať o iných veciach než Džony.

Aký máš vzťah k tancu?

- Kedysi som tancoval breakdance a možno mám odtiaľ zafixované aj nejaké pohybové zlozvyky, ale na zdokonaľovanie svojich tanečných schopností teraz nepomýšľam.

Aké ženy sa ti páčia?

- Nikdy som nevyhľadával dominantné typy. Som samec, rovnako ako lev, ktorý určuje svoje teritórium, ale bez samice si gazelu neuloví. Potrebujem pri sebe ambicióznu a iniciatívnu ženu.

Čo podľa teba ľudia na tebe najviac obdivujú?

- Zrejme moju živočíšnosť, úprimnosť a snahu o symbiózu.

Kedy si dávaš pozor na jazyk?

- Aj keď si mnohí myslia opak, nie som typ človeka – čo na srdci, to na jazyku.

Čo ťa vie najviac naštvať?

- Keď je niekto falošný, pokrytecký a nekoná na rovinu.

Ktorej neresti nevieš odolať?

- Rád si vypijem, rád sa zabávam, ale pri mojej priateľke Majke som našiel istú hranicu. Cítim, že ma toleruje, a preto sa nepotrebujem nijako extrémne prejavovať.

 

DŽONY MEČOCH • hviezda Miliónového tanca: «Miklu nepoznám a nezaujíma ma.»

Neprekáža ti, keď ťa porovnávajú s Robom Miklom?

- Neriešim to. Ja som ja, som sám sebou a vôbec sa tak necítim. Tí, čo ma dobre poznajú, mi hovoria, že som úplne iný ako Mikla. Nepoznám ho a nikdy som sa oňho nezaujímal. V čase, keď si on robil kariéru v SuperStar, som bol mimo Slovenska. Aj po návrate som sa venoval hlavne súťaži a nemal som čas reagovať na to, že tu nejaký Mikla vôbec je.

Aký máš vzťah k spevu?

- Kladný, rád si zaspievam v sprche. (smiech) Som textár, keď príde múza, píšem hiphopové texty. Nemám však nejaký špeciálny hlas, hoci sem-tam zo mňa niečo vyjde.

Aké ženy sa ti páčia?

- Dôležité je, aby som si s ňou mal čo povedať, aby tam bola iskra. Čo sa týka výzoru, nemusí byť modelkovský typ. Podľa mňa by mala byť žena ženou, mala by mať voľačo na sebe, nejaký zadok, aby som ju mal za čo chytiť. (smiech)

Čo podľa teba ľudia na tebe najviac obdivujú?

- Necítim, že som obľúbený, vidím to len na percentách v grafe Miliónového tanca. Som za to vďačný, ale nemám z toho žiadne maniere. Som s ľuďmi dole, som obyčajný človek ako všetci ostatní. Asi sa ľuďom páči, že sa nepoddávam slovenskému šoubiznisu, som iný, neprispôsobujem sa a nechcem sa zaradiť. Správam sa presne tak, ako sa cítim. Niekto ma za to miluje a iný nenávidí.

Kedy si dávaš pozor na jazyk?

- Sem-tam chcem zahrešiť, ale musím sa krotiť. Je to iné, keď sa rozprávam so svojím kamošom, ku ktorému si môžem dovoliť všetko, a keď je to človek, ktorého nepoznám. Ale inak beriem všetkých rovnako, môže to byť i generálny riaditeľ Hollywoodu. (smiech) Dávam si skôr pozor na to, aby som bol úprimný, rázny a išiel vždy priamo k veci.

Čo ťa vie najviac naštvať?

- Falošnosť, nepriamosť, keď ma chce niekto o... Nemám problém s tým, ak na mne chce niekto zarobiť. Nech si pokojne zarobí, ale tak, aby som bol spokojný aj ja.

Ktorej neresti neodoláš?

- Ženám.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu