Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Rybníček verzus Repčík - Bijú sa o Miklu!

Robo Mikla Zobraziť galériu (16)
Robo Mikla

BRATISLAVA - Kontroverzný spevák zo SuperStar Robo Mikla (23) je na roztrhanie. Iba nedávno dostal výhodnú ponuku od Slovenskej televízie (STV) na moderovanie Hitparády XXL za 40-tisíc korún mesačne a odrazu ho na lukratívny honorár láka aj TV Markíza.

"Máme o Roba Miklu záujem," potvrdila hovorkyňa Repčíkovej televízie Ivana Semjanová. V tejto hre však vyhráva ten, kto dá viac...

STV zúri. Divoký Robo, z ktorého verejnoprávna televízia urobila hviezdu vďaka SuperStar, má zajačie úmysly. Pravdepodobne mu nevoňala ponuka estévečky za 40-tisíc korún, preto chce nový džob získať v konkurencii. V hitparáde XXL sa mal moderátorského kormidla chopiť už od septembra, kde by vystriedal 18-ročnú Petru Jurinovú. "My sme povedali svoju hranicu a ponuku zvyšovať nebudeme, keďže nejde o reláciu v hlavnom vysielacom čase. Nech sa Robo rozhodne, ak to odmietne, tak mu zaželáme veľa šťastia," povedal člen manažmentu STV Branislav Zahradník.

Markíza núka Miklovi dokonca účinkovanie v dvoch reláciách a zanedbateľná nie je ani suma na jeho budúcej výplatnej páske. "Rokovania s pánom Miklom sa ešte nezačali, ale máme o neho vážny záujem," uviedla hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

A ako sa divoký spevák rozhodne? "Ponuka Markízy vyzerá zaujímavejšie ako tá z STV, ale ešte nie som rozhodnutý, kam pôjdem," poznamenal nádejný moderátor Mikla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu