Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Pauhofová: Mala sa vyzliekať v Taliansku, skončila v Tatrách!

Táňa Pauhofová v Románe pre mužov. Zobraziť galériu (10)
Táňa Pauhofová v Románe pre mužov.

VYSOKÉ TATRY – Veľká zmena! Dej filmu Román pre mužov, kde hrá Tatiana Pauhofová (26) striptérku, sa mal pôvodne odohrávať v Taliansku. Český režisér však urobil zmenu a pri nakrúcaní filmu hercov nahnal do Tatier.

Pripravovaný film Román pre mužov sa pred pár dňami nakrúcal na Slovensku. A to i napriek tomu, že filmový štáb mal pôvodne cestovať do Talianska. Dôvodov, prečo tvorcovia nahradil exotiku našimi Tatrami, je viacero.

„Slovensko nám je aj srdcu bližšie, aj je to jednoduchšie. Do filmu sme dostali to, čo je podstatné – že ide o luxusnú dovolenku,“ povedal producent Rudolf Biermann, pričom narážal na prominentný hotel Kempinski, kde sa časť príbehu odohráva. Tam sa napríklad nakrúcali aj bazénové scény, v ktorých predviedla svoje telo v plavkách Tatiana Pauhofová. Herečka stvárňuje striptérku objednanú pre smrteľne chorého Bruna, nakoniec však skončí s jeho bratom Cyrilom.

Náklady na výrobu tohto filmu sa vyšplhali na 28 miliónov českých korún (1,1 milióna eur). Nakrúcalo sa aj na Štrbskom Plese, na Lomnickom štíte, na Skalnatom plese, v Nízkych Tatrách v stredisku Jasná aj vo Vyšných Hágoch. Vzhľadom na to, že sa nakrúcalo na Lomnickom štíte v nadmorskej výške 2 634 metrov, je Román pre mužov najvyššie nakrúcaným českým filmom v modernej histórii. V priebehu 17 slovenských dní bol štáb nútený pracovať v extrémnych podmienkach, teplota klesla dokonca na 16 stupňov pod nulou.

 

VIDEO: Takto prebiehalo nakrúcanie Románu pre mužov v Tatrách.

 

Foto: paparaci.sk; Video: paparaci.sk/youtube.com; Zdroj: SITA, Topky.sk



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu