Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zmenený Šmajda: Čo to so sebou porobil?! Veď to ani nie je on!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (7)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Konečne ukázal svoju tvár! Strieborný finalista Česko Slovenskej SuperStar Miroslav Šmajda (21) sa v nedeľňajšom tanečnom kole Let´s Dance 4 predviedol v úplne inom svetle, ako sme boli u neho doposiaľ zvyknutí.

Mladý spevák Miro Šmajda, ktorý sa počas speváckej šou prezentoval ako zarytý rocker, ukázal, že vie byť aj klasikom! V nedeľňajšom priamom prenose markizáckej tanečnej šou totiž vymenil rozpustené „šišaté háro“ za účes v cope. A táto zmena zapríčinila, že ho takmer nik na prvý pohľad nespoznal. „Ten chlapec je ako z inej doby,“ šepkali si diváci prítomní na prenose, keď sa na parkete zjavil Miro.

Pri jeho "vynovenom" výzore sa dokonca pozastavil aj Martin Pyco Rausch. „Konečne vidím tvoju celú tvár,“ poznamenal a závoreň  podotkol, že mu pripomína známeho muzikanta. „Teraz vyzeráš ako Mozart,“ vyhŕklo z moderátora, na čo Šmajda zareagoval úsmevom. 

Topky.sk zisťovali, kto má v Mirovom zmenenom imidži prsty. „Bol to Katkin nápad a ja som súhlasil. Nikto ma do ničoho netlačil. Menšia zmena, ale cítil som sa v tom dobre. Po šiestich rokoch konečne odhalená tvár,“ prezradil nám spevák. Nechajme sa prekvapiť, aké vlasové a najmä tanečné kreácie ešte mladík v tanečnej šou predvedie.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu