Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vitteková v Let´s Dance: Patrícia, veď je to trápne!

Victoria Beckham a Patrícia Paris Vitteková Zobraziť galériu (12)
Victoria Beckham a Patrícia Paris Vitteková

BRATISLAVA - Speváčka známa na Slovensku a dokonca aj v Čechách! Všetci o nej takto hovoria, no nikto o jej tvorbe prakticky nič nevie. V Slávikovi skončila dva roky po sebe na dne tabuľky, jej album nikde nedostanete. A vraj slovenská Victoria Beckham (35). Zoznámte sa, Patrícia Paris Vitteková (29)!

Aj vy ste o nej doteraz počuli iba ako o manželke futbalistu Róberta Vitteka a nie ako o speváčke? Nevadí, je to v poriadku. Patríte k drvivej väčšine Slovákov. No Patrícia Paris Vitteková zastávajúca funkciu tancujúcej celebrity v Let´s Dance 4 sa i tak necháva prirovnávať k svetoznámej Beckhamovej.

Kde sa vzala, tu sa vzala...

„Victoria má svojho Davida, Patrícia má svojho Róberta,“ týmito slovami predstavil v prvom kole tanečnej šou Braňo Bruno Ciberej pani Vittekovú. So slávnou Angličankou má však plavovláska spoločné prakticky iba to, že je vydatá za známeho futbalistu.

V hudobnom svete sa totiž tieto dámy nedajú zrovnávať. Zatiaľ čo Victoria spôsobila koncom 90-tych rokov spolu so Spice Girls ošiaľ na celom svete, Patrícia robila v 2003 predskokanku Michalovi Davidovi, keď mu odovzdávali Zlatú platňu.

Victoria má na konte ako „spajsáčka“ milióny predaných nosičov, Patrícia jeden album, o ktorom sa veľa nevie. Nesie názov Patrícia Paris – V.I.P music a vyšiel v roku 2002. Zaujímavé je, že sa na jeho obale nenachádza ani len speváčkina fotka. „Áno, ide o tú Patríciu, ktorá tancuje v Let´s Dance. Bohužiaľ, tie cédečka už nie sú dispozícii. To bola malá limitovaná séria. Nedá sa to ani objednať cez internet,“ dozvedeli sme sa vo vydavateľstve, pod ktorého záštitou album vyšiel.

Na samotnom CD je zvláštne tiež to, že o ňom Vitteková príliš nehovorí. V médiách prezentuje, že ide po 10-tich rokoch vydať album, ktorý vraj do týchto chvíľ nestihla, pretože jej to prekazili materské povinnosti. Najprv čakala dcérku Sofiu Zaru (4), potom Cynthiu Laru (2).

Slávici... na ulici

Hoci sa Patrícia Paris necháva pasovať do pozície úspešnej speváčky, jej umiestnenie v ankete Slávik hovorí samé za seba. V rokoch 2002 a 2003 bojovala o zisk prestížnej sošky, no 41. a 46. priečka v rebríčku z celkových 50-tich nepotrebuje žiaden komentár. Manželku úspešného slovenského futbalistu predbehla napríklad aj taká Anna Gaja či Júlia Hečková.

Uvidíme, či Patrícii pomôže Let´s Dance 4 opäť naštartovať nemastnú-neslanú kariéru speváčky, ktorú rozbehla pred rokmi. Pred televíznymi divákmi Markízy sa už stihla pochváliť, že pripravuje nový album. S vychyteným spevákom, textárom a skladateľom Tomim Popovičom dokonca pracuje na piesni pre slovenskú futbalovú reprezentáciu. Snáď sa jej konečne podarí preraziť...

Zvláštny výber

Zatiaľ čo sú tváre celebrít štvrtej série Let´s Dance takpovediac chronicky známe, o Patrícii sa to povedať nedá. Veď pri takom Marekovi Vašutovi, Romanovi Pomajbovi, Martine Šimkovičovej, či Simone Krainovej si diváci určite nepoložili otázku: Kto to je?

V Markíze sme preto zisťovali, ako to bolo s Vittekovej výberom. „Každú sériu sme sa snažili obohatiť ľuďmi, ktorí sú možno menej známi, respektíve nepracujú priamo v šoubiznisovom priemysle,“ povedala topkám vedúca projektu Let´s Dance Marcela Vošková. Ako ďalej dodala, pri obsadzovaní osobností do tanečnej šou nie sú žiadne presné pravidlá. „Na výbere účinkujúcich sa podieľa malý tím, no vždy je to spoločné rozhodnutie. Vždy sa na to pozeráme komplexne, nie len jednotlivo,“ uzavrela.

Uvidíme, ako dlho budú televízni diváci prejavovať Patrícii sympatie a posielať jej esemesky. Prebojuje sa podľa vás v Let´s Dance ďaleko? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

 

VIDEO ochutnávka z hudobnej tvorby: Patrícia Paris Vitteková - Jdirai non non (Rieš si to sám)

VIDEO ochutnávka z hudobnej tvorby:  Patrícia Paris Vitteková - Biela Láska



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu