Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hanblivka Pocisková: Ukázala takmer všetko!

Sporo odetá Nela Pocisková Zobraziť galériu (4)
Sporo odetá Nela Pocisková

BRATISLAVA – Tichá voda brehy myje! Herečku Nelu Pociskovú (19) väčšina pozná ako dobré a poslušné dievčatko. Včera v tanečnej súťaži Let´s Dance 4 však ukázala svoju druhú tvár! Bola z nej zvodná sexica!

Zmyselné pohyby a odvážny outfit! To bola vražedná kombinácia, ktorú Nela Pocisková počas včerajšej rumby predviedla. Úsporné šatôčky na herečkinom tele toho odkrývali viac, než dosť. Celkový zvodný efekt umocnila aj choreografia, pri ktorej tancovala Nela priam s nohami dokorán.

Paradoxne jej však dráždivé oblečenie nebolo po chuti. „Mala som s tým dosť veľký problém,“ priznala v rozhovore pre TOPKY TV herečka, ktorá mala pôvodne tancovať v úplne iných šatách. „Petrovi som v nich však pripadala ako mažoretka,“ prezradila so smiechom dôvod, prečo si ich nakoniec neobliekla. 

Výmene šiat však predchádzala prísna kontrola. „Vzala som ich ukázať domov,“ priznala Nela, ktorej musela tanečný outfit schváliť mama. Do budúcnosti speváčka dúfa, že sa podobným vyzývavým šatám vyhne. „Myslím si, že to bolo len teraz takéto brutálne,“ povedala so smiechom a po chvíli uvažovania dodala: „Neviem... Uvidíme.“

Sledujte TOPKY TV: Nela Pocisková hovorí o odvážnych šatách aj o svojej hanblivosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu