Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Ironický Sajfa: Najprv sa chvastal, potom naložil Markíze!

Matej Zobraziť galériu (8)
Matej "Sajfa" Cifra

BRATISLAVA – Nekašle sa! Moderátor Matej „Sajfa“ Cifra (30) to so svojimi vyjadreniami občas prepískne. Inak tomu nebolo ani včera. Pri krste vlakového vozňa, ktorý láka divákov na jojkársku tanečnú súťaž ShowDance, si neodpustil podrývačné poznámky na adresu Markízy.

Bez problémov! Včera večer to na železničnej stanici v Bratislave žilo. Pod dobrú atmosféru sa podpísal určite aj Sajfa. Ten svojimi trefnými výrokmi vyvolal u mnohých návštevníkov úsmev na tvári. No občas aj rozpačité pocity, pretože iróniou v istých momentoch nešetril... A ani samochválou!

„Rád by som privítal aj jedného z dvoch najlepších moderátorov,“ povedal s pobavením v hlase Sajfa, čím naznačil, že myslí okrem seba aj kolegyňu Zuzanu Fialovú. Práve s ňou budú ShowDance spoločne moderovať. Tým však jeho sebavedomé výroky nekončili.

Keď už bol farebný vozeň „pokrstený“ a všetci prítomní na odchode, Sajfa si ešte neodpustil uštipačnú poznámku. Všetkým totiž odporučil, aby v pondelok večer sledovali Jojku so slovami: „Tam zatancujú skutočné hviezdy.“ Následne zaklincoval rýpanie do markizáckeho Let´s Dance 4 tým, keď povedal: „Nie ako v nedeľu.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu