Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Auto v SuperStar vyhral šofér Kotuľovho otca!

Richard Hevier(vľavo) auto predal a splatil dlžoby. Zobraziť galériu (2)
Richard Hevier(vľavo) auto predal a splatil dlžoby.

BRATISLAVA - Jedna ku šiestim miliónom! Taká bola šanca náhodne vybraného esemeskujúceho diváka v speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar na výhru Škody Octavia. Šťastie sa usmialo na 26-ročného Bratislavčana Richarda Heviera. Nový Čas však zistil, že tento muž nie je nik iný ako šofér štátneho tajomníka Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií SR Jána Kotuľu (54), ktorého syn Peter (23) bol finalistom spomínanej súťaže! Žeby náhoda?

"Konečne sa na mňa usmialo šťastie," s úsmevom reagoval na naše zistenie Hevier. Rozhodne poprel, že by mal ako šofér štátneho tajomníka Kotuľu pri výhre 700-tisícového vozidla protekciu. Podľa jeho slov si však béžové metalízové auto dlho neužil. "Ako obyčajný štátny zamestnanec som nemal peniaze na zaplatenie dane, tak som ho hneď predal. Vyplatil som pôžičky a teraz si chcem kúpiť nejaké staršie," hovorí vodič, ktorého počítač vybral z celkového počtu 6 miliónov diváckych esemesiek ako víťaza.

O výhre v SuperStar sa Richard Hevier dozvedel vo chvíli, keď doma varil špagety. "Zazvonil telefón a Pyco (Martin Rausch, moderátor SuperStar, pozn. red.) mi oznámil, že som získal auto. V prvom momente som tomu neveril, preto som to číslo znovu vytočil a ozvala sa Adela. Tá mi všetko potvrdila," zdôveril sa Richard, ktorý mal v ten šťastný deň "na bankovom účte 14 korún a v peňaženke tri". O výhre automobilu hneď informoval aj svojho nadriadeného Jána Kotuľu. "Potešil sa a blahoželal mi," poznamenal Hevier.

Jeho víťazstvo považuje člen manažmentu STV Branislav Zahradník za absolútnu náhodu. "Nového majiteľa auta určil softvér, každý esemeskujúci divák bol vedený pod číslom a na všetko dohliadala notárka a šesť svedkov. Nebol to žiadny podvod," vyhlásil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu