Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Kollár si zavaril u Heringhovej: Urobila mu scénu!

Boris Kollár a Andrea Heringhová Zobraziť galériu (4)
Boris Kollár a Andrea Heringhová

BRATISLAVA – Zavaril si! A opäť za to môže žena! Boris Kollár (44) v sobotňajšej Smotánke prezradil, čo musel na nedávnom OTOvi vysvetľovať svojej priateľke Andrei Heringhovej (29). Bývalá playmate totiž nepochopila milionárov vtip a už bol oheň na streche!

Matka Kollárovej dcéry Sary Zoe – Andrea Heringhová, sa priznala, že počas slávnostného galavečera OTO 2009 nahnevaná vyštartovala v priamom prenose po svojej polovičke. Problém nastal vtedy, keď sa boháč objavil na javisku s organizátorkou akcie Janou Prágerovou a spolu išli odovzdať sošku.

Počas tohto slávnostného aktu si totiž podnikateľ neodpustil menší fór. Pozdravil všetkých päť svojich ratolestí i napriek tomu, že ho režisér programu vystríhal, aby tak kvôli časovému sklzu nerobil. Kollár však nielenže neposlúchol, ešte spomenul aj šieste dieťa – „syna“ Artura. A to nenechalo chladnou jeho partnerku Andreu Heringhovú. Zľakla sa totiž, že pred ňou Boris nejakého potomka utajil.

„Ja že, aký Artur? To je niečo nové na svete?“ smiala sa Andrea na párty do mikrofónu Eriky Judínyovej, keď popisovala, čo sa počas priameho prenosu odohralo. „Dostala som šok. Kto je to Artur?“ vylíčila sled myšlienok Heringhová, ktorá po Kollárovom návrate z pódia ihneď vyštekla. „Prvá otázka, len čo si sadol: ´Aký Artur?´,“ vypočúvala svojho partnera bývalá playmate.

Milionár teda musel uviesť veci na pravú mieru. „Myslel som tým syna Janky Prágerovej. Chcel som spomenúť aj ostatných, no som stihol iba jeho,“ zachraňoval situáciu Boris. Nuž, nabudúce by sa mal takýmto vtípkom vystríhať. Ktovie, či raz niektorá z jeho partneriek nestratí zmysel pre humor a neurobí mu scénu priamo na pódiu v živom vysielaní.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu