Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Parketové dračice Šimkovičová a Podzámska: Takto to rozbalili na párty!

Martina Šimkovičová, Natália Glosíková a Elena Podzámska to takto roztočili na žúre. Zobraziť galériu (14)
Martina Šimkovičová, Natália Glosíková a Elena Podzámska to takto roztočili na žúre.

BRATISLAVA – Vyhodili si z kopýtka! Moderátorka Martina Šimkovičová (38), herečka Elena Podzámska (38) a speváčka Eva Máziková (60) včera nepredviedli svoje tanečné schopnosti iba počas priameho prenosu Let´s Dance 4, ale aj na následnej after párty. Ako sa zabávali v bratislavskom luxusnom podniku?

Po tanečnom "maratóne", ktorý v nedeľu večer predviedlo jedenásť párov v markizáckej šou Let´s Dance 4, si známe osobnosti išli vychutnať zábavu na následnú after párty. Tá sa konala v luxusnom podniku v centre Bratislavy.

Hoci väčšina prítomných dám na večierku iba decentne popíjala a debatovala s hosťami, boli aj také, ktoré sa na chvíľu odviazali. A poriadne to v stiesnených priestoroch rozbalili. Svoje tanečné schopnosti predviedli napríklad Martina Šimkovičová, Elena Podzámska, či Eva Máziková.

V pokročilej nočnej hodine dorazil na žúr aj futbalista tureckého klubu MKE Ankaragücü Róbert Vittek. Ten prišiel za svojou manželkou Patríciou, ktorá v ten večer skončila na slušnom druhom mieste.

Na after párty prekvapivo neprišlo moderátorské duo Martin Pyco Rausch a Adela Banášová. Plavovláska dala zrejme s priateľom Petrom Modrovským prednosť spánku. Rovnako tak aj tanečníkova partnerka Nela Pocisková.

Do neskorých nočných hodín sa však zabávali Marianna Ďurianová, český moderátor Leoš Mareš, herec Štefan Skrúcaný s priateľkou Dominikou, Maroš Kramár s manželkou Natašou, Zora Czoborová s priateľom Borisom, či herec Roman Pomajbo, ktorý každú chvíľu čaká príchod nového potomka do rodiny.

Sledujte TOPKY TV: Takto to na párty roztočila Eva Máziková a porotkyňa Tatiana Drexler.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu