Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Rozvedený Grigorov: Toto je jeho mladá utajovaná milenka!

Robo Grigorov s novou milenkou po boku. Zobraziť galériu (5)
Robo Grigorov s novou milenkou po boku.

BRATISLAVA – Zaľúbil sa chlapec, tak už sa to stalo... Tento známy text piesne od skupiny Elán si teraz môže pospevovať muzikant Robo Grigorov (45), ktorý sa vo štvrtok večer ukázal na meninovej Jozefovskej párty so svojou novou priateľkou.

Robo Grigorov si po dlhšej dobe vyrazil do spoločnosti. A hneď na seba pútal všetky zvedavé pohľady hostí prítomných na večernom žúre, ktorý organizoval Jozef Oklamčák. Spevák prišiel totiž so slnečnými okuliarmi na hlave a v sprievode neznámej brunetky. 

Na tom by nebolo nič zvláštne, keby... Počas večera Grigorov nespustil mladú dámu ani na chvíľu z očí. Ba čo viac, v momentoch, keď sa nikto nepozeral, bozkával slečnu v klobúčiku ako čerstvo zamilovaný študentík. Hoci spevák o svojej novej partnerke nechcel nič prezradiť, nám sa predsa len niečo podarilo zistiť. „Jeho priateľka pochádza z východného Slovenska a je to medzi nimi relatívne čerstvé,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja.

Čo sa hudobníkovho vzťahu k ženám týka, Grigorov má za sebou nevydarené manželstvo s moderátorkou Janou Škrekovou. Dvojica má spolu dve dcéry - Sofiu a Nikitu. Ďalšia dáma, s ktorou sa zhruba pred dvomi rokmi spevákovo meno spájalo, bola speváčka Lucia Olešová. Údajne spolu prežili krátky románik. Ako však po najnovšom odhalení topiek vysvitlo, muzikant je čerstvo zamilovaný do úplne inej ženy. Ako vyzerá jeho nový objav? Pozrite si našu GALÉRIU!

Ako to vyzeralo na Jozefovskej párty? Kto všetko sa jej ešte zúčastnil? Aké dostali oslávenci dary? Kliknite SEM! 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu