Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Hora silikónu išla opäť donaha: Zadok a vnady otrčila v soláriu!

Nahá Coco v soláriu Zobraziť galériu (7)
Nahá Coco v soláriu

LOS ANGELES – Záber ako zo zlého sci-fi porna! Hoci americká hviezdička Nicole "Coco" Austin (30) svoje silikónové partie vystavuje pomerne často, jej fantázia v tejto záľube nepozná hraníc. Úplne nahá si zapózovala už aj v soláriu – vraj z vďaky svojim fanúšikom!

Obdivovatelia jej svojskej krásy sú bohatší o ďalšiu unikátnu fotografiu! Kontroverzná tridsiatnička, ktorá je okrem svojej robustnej postavy známa manželstvom s rapperom prezývaným Ice-T, skutočne nezaháľa. Fotky svojich kyprých častí tela produkuje ako na bežiacom páse. V Evinom rúchu a obklopená len ultrafialovým svetlom sa nechala zvečniť už aj v soláriu. Atmosféra takéhoto opaľovania by sa však zrejme uživila aj v horore!

 

Hora silikónu išla opäť
Zobraziť galériu (7)

 

Obrovský zadok takmer na polovicu záberu a bujné vnady s obnaženým rozkrokom odrazené v zrkadle. Žeby pokus o avantgardnú erotiku? Možno. V kombinácii so žiarením sfarbeným do fialova a jej podivným výrazom tváre však výsledný dojem do kategórie „sexi“ rozhodne nepatrí. Nech si Coco namýšľa, čo chce, väčšine internetových užívateľov je na smiech!

Nahý obrázok síce pochádza z jej oficiálnej stránky, no jeho link blondínka uverejnila aj vo svojom internetovom profile. Podľa jej slov ide o istú formu poďakovania, že počet jej stúpencov (followers) v spoločenskej sieti Twitter prekonal magickú hranicu: „Tu je to, na čo ste všetci čakali! Záber, ako sa opaľujem, odkedy som dosiahla 60 000.“ Úctyhodné číslo, ale... Naozaj sme čakali práve na toto?!

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu