Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Veľké tajomstvo Bagárovej a Cristovaa: Ťahajú to spolu už 4 mesiace!

Ben Cristovao a Monika Bagárová Zobraziť galériu (8)
Ben Cristovao a Monika Bagárová

BRATISLAVA/BRNO – Za bývalú frajerku už má náhradu! Superstarista Ben Cristovao (22) sa podľa informácií nášho dôveryhodného zdroja dal dokopy s kolegyňou zo speváckej šou Monikou Bagárovou (15). Pár tvoria už približne štyri mesiace.

Tak predsa ho dostala! Monika Bagárová sa ešte počas trvania Česko Slovenskej SuperStar vyjadrila na detektore lži, že má slabosť pre Bena Cristovaa. Ten jej však náklonnosť neopätoval, pretože bol zdrvený z čerstvého rozchodu s priateľkou Jessicou Monteiro (17), s ktorou chodil pol roka.

Zlomené srdce čokoládového speváka je však už zahojené. Najnovšie sa hrdo hlási k mladučkej tmavovláske z Brna aj vo svojom profile na Facebooku. „Ben Cristovao je vo vzťahu s Monikou Bagárovou,“ píše finalista speváckej šou, ktorý sa momentálne nachádza v Kanade.

Topky.sk preto v súvislosti s touto témou oslovili Moniku. „Nebudem sa k tomu vyjadrovať,“ vyhŕklo z nej bezprostredne po tom, ako sme sa jej spýtali na informáciu v Benovom profile. Vzápätí sa začala Bagárová vyhovárať: „Už som bola informovaná, že podobne tvorím pár s Denisom Lachom alebo Janom Bendigom.“

Keď sme však zisťovali, čo vlastne ku Cristovaovi cíti, nešetrila na jeho adresu pochvalami. „Ben je naozaj pekný chlapec. Je pravda, že máme bližší vzťah, než s ostatnými zo SuperStar. Viac si volávame. Chodenie v tom však nie je,“ povedala topkám Monika, ktorá nezabudla dvakrát zdôrazniť, že „Bena mám naozaj veľmi rada,“ a tiež, že je s ním v neustálom kontakte aj počas fešákovho pobytu v Kanade.

Ktovie, prečo sa dvojica ešte nerozhodla priznať, že tvoria pár. Veď podľa informácií nášho dobre informovaného zdroja sa k sebe túlili v zákulisí už počas decembrového nakrúcania markizáckeho Silvestra. Asi sa obávajú straty fanúšikov a fanúšičiek, ktorí sú do nich platonicky zamilovaní. Mohlo by im to ubrať na popularite.

 

Foto: Ben Cristovao na Facebooku tvrdí, že je vo vzťahu s Monikou Bagárovou.

Veľké tajomstvo Bagárovej a
Zobraziť galériu (8)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu