Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Šokovaný Matt Damon: Ako len môže byť taká tlstá?!

Gabby Sidibe a Matt Damon Zobraziť galériu (7)
Gabby Sidibe a Matt Damon (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Neprehliadnuteľná! Taká bola herečka Gabby Sidibe na udeľovaní Oscarov. Jej telesné rozmery šokovali všetkých prítomných – vrátane hviezd ako Matt Damon. Pripomínala totiž obrovskú modrú slonicu!

Prichytil ho fotoaparát! Ani Matt Damon so svojimi hereckými kvalitami nedokázal zakryť prekvapenie a údiv nad veľkosťou herečky Gabby Sidibe. Hoci sa mal sústrediť skôr na rozhovor, ktorý práve robil, doslova nemohol od nej odtrhnúť zrak! Tá počas Oscarovej noci naozaj žiarila. Dokonca pôsobila dojmom, že je na svoju postavu a šaty naozaj hrdá!

Černoška, nominovaná za najlepší herecký výkon vo filme Precious, sa predviedla v tmavomodrej róbe so striebornými aplikáciami. Ani veľké množstvo látky, ktoré bolo na ich ušitie potrebné, nedokázalo zakryť Gabbinu „oplácanú“ postavu. Dokonca vystavila na obdiv svoje paže, ktoré majú veľkosť stehien normálnej ženy. Ešte aj náramky na zápästiach sa jej zarývajú do poriadne do mäsa – alebo, lepšie povedané, do tuku!

Precious: Based on the Novel Push by Sapphire je dráma, ktorá približuje osudy šestnásťročnej nevzhľadnej černošky z New Yorku s ťažkým životným osudom. Matka ju psychicky týra, otec ju znásilňuje a Precious s ním dokonca dvakrát otehotnie. Vo filme sa vo vedľajšej úlohe predstaví aj Mariah Carey, ktorá vraj na to, že s herectvom nemá veľké skúsenosti, podala naozaj dobrý výkon!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu