Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zadaná Kristina: Milenca chce trepať do Osla!

Kristina Zobraziť galériu (6)
Kristina

BRATISLAVA – Bez frajera ani na krok! Speváčka Kristína Peláková (22), známa pod umeleckým menom Kristina, sa onedlho predstaví v nórskom Osle v semifinále Eurovision Song Contest 2010 so svojou piesňou Horehronie. Pre topky.sk prezradila, že tam so sebou mieni zobrať aj svoju polovičku.

Mladá brunetka Kristina s piesňou Horehronie zaujala nielen porotu, ale predovšetkým divákov. Práve vďaka ich SMS hlasom totiž zvíťazila v tesnom boji so speváčkou Mistou v slovenskom finále Eurosongu, čo jej otvorilo dvere do nórskeho Osla.

„Veľmi sa teším. Je to pre mňa česť, že idem reprezentovať Slovensko. Budem sa na to pripravovať," povedala interpretka, ktorá priznala, že sa jazykovej bariéry neobáva. „Po nórsky neviem, skôr po anglicky," dodala.

Ako sme sa od nej ďalej dozvedeli, do severskej krajiny chce vziať aj svojho priateľa. „Áno, pôjde. No viac k tomu nepoviem, pretože to je moje súkromie,“ vyjadrila sa víťazka slovenského Eurosongu, ktorá chce mať svoju lásku pri sebe aj v zahraničí.

Kristinin priateľ sa volá Marián a má tridsať rokov. Topky.sk vám ho predstavili pred pár dňami práve TU. Speváčkin partner nie je mediálne známy. Dokonca ani nepôsobí v hudobnom biznise. Svoju polovičku však občas sprevádza na vystúpeniach - vie totiž hrať na syntetizátore.

Sledujte TOPTY TV: Rozhovor s víťazkou Eurosongu Kristinou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu