Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Debakel Whitney Houston: Je z nej spevácka katastrofa!

Whitney Houston Zobraziť galériu (5)
Whitney Houston

BRISBANE - Už na to nemá! Fanúšikovia radšej odchádzali skôr, len aby nemuseli počúvať „výkon“ speváčky Whitney Houston. Zachrípnutý hlas, škrekot a melódia na nepoznanie – tak vyzeralo jej vystúpenie. Whitney, čo tak ísť do dôchodku?

Čistá katastrofa! Tak sa dá opísať to, čo speváčka Whitney Houston predviedla v Brisbane na prvom koncerte svojho austrálskeho turné "Nothing But Love". Svoju najznámejšiu pieseň I Will Always Love You zaspievala úplne na nepoznanie a vysoké tóny, ktoré kedysi zaspievala úplne bez problémov, dnes vôbec nezvláda. Radšej sa im snažila vyhnúť a dokonca pozmenila melódiu piesne. Jej najväčší hit tak mnoho fanúšikov ani nespoznalo!

Chabý spev nevyvážila ani dobrým tancom, a tak sa nieť čo čudovať, že sklamaní návštevníci začali z koncertu odchádzať skôr. Ani pomerne vysoká cena lístkov – 170 austrálskych dolárov (približne 110 eur), ich neprinútila znášať výkon kedysi skvelej speváčky až do konca.

Speváčkin promotér Andrew McManus sa vyjadril, že je hrdý na spoluprácu s takým úžasným talentom. Priznal však, že Whitney mohla byť trochu unavená po dlhom lete. Nespokojným fanúšikom odkázal, že ak chcú počuť Whitney spred dvadsiatich rokov, majú si kúpiť jej CD.



Whitney Houston a jej pondelňajšie vystúpenie



Whitney Houston a vystúpenie s rovnakou piesňou v roku 1994



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu