Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tlučková sa zapredala: Takto vypína prsia a vrtí bokmi!

Zuzana Tlučková v akcii. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Tlučková v akcii.

BRATISLAVA – Skoro ako profesionálka! Herečka Zuzana Tlučková (47) sa najnovšie predviedla v úlohe inštruktorky brušného tanca. Zlákal ju orient alebo je za tým niečo iné?

Bývalá manželka Štefana Skrúcaného sa na túto tanečnú aktivitu nechala nahovoriť v rámci svojho najnovšieho kšeftu, ktorý sa týka reklamnej kampane na mliečne výrobky. Okrem toho, že už niekoľko týždňov prepožičiava herečka svoju tvár, najnovšie "prenajíma" aj svoje telo. Napríklad na tanečné účely.

„Každé dva týždne plním úlohu, ktorú si pre mňa užívatelia v rámci kampane vyžiadajú,“ objasnila topkám Tlučková dôvod, prečo sa dala na tancovanie. Prvá úloha, ktorú mala splniť, spočívala v nácviku brušnej choreografie. „Trvalo mi to pol hodinu,“ pochválila svoju šikovnosť Zuzana.

Ako sme sa od herečky ďalej dozvedeli, exotický tanec sa jej páčil. „Ostala som nadšená,“ reagovala Zuzana, ktorá nešetrila slovami chvály. „Keď vrtím zadkom a bokmi do všetkých strán, je to skvelý relax a zábava,“ pustila sa do vymenovávania superlatív Tlučková.

 

VIDEO: Zuzana Tlučková v úlohe brušnej tanečnice. Ako sa vám pozdáva jej tanec?



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu