Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Opuchnutý a krívajúci Šimko: Ten chlapec má ale smolu!

Robo Šimko Zobraziť galériu (3)
Robo Šimko

BRATISLAVA – Keď sa darí, tak sa darí! Spevák Robo Šimko (20) mal pred pár dňami poriadnu smolu a takmer si dokaličil celé telo. Topky.sk zistili, čo sa mu presne stalo.

Bývalý superstarista a účastník Eurovízie Robo Šimko sa nedávno posťažoval na svojom profile vo Facebooku, že sa mu v jedno popoludnie lepila smola na päty. Topky.sk zisťovali, čo ho pred pár dňami trápilo.

Vylomil som si polku zubu a opuchla mi tvár. Celé oko som mal navreté. Dosť to bolelo,“ prezradil nám spevák, ktorého prenasledovalo jedno nešťastie za druhým. „Keď som si išiel neskôr variť taký šumivý nápoj, lebo som mal chytené priedušky, tak som sa obaril pol litrom vriacej vody. Strašne to štípalo. Dokonca som kríval od bolesti. Už tam ostal len taký fľak. Hojí sa to,“ povzdychol si Šimko, ktorý sa už dáva postupne do poriadku. 

Korunku týmto všetkým nešťastiam nasadilo piatkové vystúpenie v súťaži Eurovision Song Contest. Spevák totiž so svojou kapelou MassRiot u divákov neuspel a na postup do semifinále musel zabudnúť. Snáď sa mu v najbližších dňoch smola z piet konečne odlepí.

Viac informácií o Eurosongu nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu