Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Mokrý bol online: Áno, Diana mi chýba!

Juraj Mokrý na online rozhovore v topkách. Zobraziť galériu (6)
Juraj Mokrý na online rozhovore v topkách.

BRATISLAVA – Čím prekvapí teraz?! Moderátor Juraj Mokrý (32) už v piatok predstaví svoju novú reláciu – „Tomu neuveríš!“ Ak ste zvedaví na to, aká to bude šou a ako sa Ďuro momentálne má, spýtajte sa ho na to! Bude online už v stredu o 11:00!

Juraj Mokrý má 32 rokov a verejnosť ho pozná ako herca, moderátora a zabávača. Známym sa stal ako odvážny reportér TV Orava v relácii Joža Pročka “Je to možné?!” Ďalších priaznivcov si získal aj moderovaním počasia na TV Markíza. Tam sa jeho originálne predpovede tešili veľkej obľube. Minulý rok sa Juraj predviedol aj ako skvelý tanečník. V šou Let's Dance 3 sa stal hviezdou tanečného parketu. Mnohí ho však poznajú  aj ako lekára zo seriálu Ordinácia v ružovej záhrade.

Jeho najnovším projektom je moderovanie zábavnej šou “Tomu neuveríš!”, v ktorej hádajú štyria obľúbení herci tajomstvá neznámych ľudí. Na obrazovkách TV Markíza relácia štartuje už tento piatok. Jej princíp spočíva v tom, že sa proti sebe postavia dve družstvá – jedno ženské, druhé mužské. Lepšie povedané, herečky (Kamila Magálová a Zdena Studenková) a herci (Maroš Kramár a Jožo Vajda).

Juraj im predstaví neznámeho človeka a oni pomocou otázok, na ktoré sa dá odpovedať iba “áno” alebo “nie” musia zistiť, aké tajomstvo skrýva. Môže to byť zvláštny zážitok, príhoda, schopnosť, zručnosť, anomália – jednoducho čokoľvek zaujímavé a na prvý pohľad neuveriteľné. Juraj pomáha hercom pri hádaní indíciami. Okrem troch neznámych ľudí sa v každej časti objaví aj bonusový celebritný hosť, ktorý o sebe prezradí niečo, čo sme ešte nevedeli.

Čo sa týka Jurajovho súkromia, momentálne prežíva rušné chvíle. V lete minulého roka sa rozišiel s dlhoročnou partnerkou Dianou Mórovou. Koniec vzájomného vzťahu niesol dosť ťažko. Aj kvôli odlúčeniu od syna Quida.

Rozhovor

11:15:12 - otázka od: marcela Ahoj Juro...velmi ti fandim....co je v tvojom zivote nove? drzim palce, necha sa dari :) To je mile. Zelam vsetko dobre.

11:16:57 - otázka od: natasa Jaaaj Duro...ty sa mi pacis...nechces ma za frajerku? Dakujem. Momentalne hybernujem...

11:17:35 - otázka od: Roman si tu ?? =D jak sa dari ??? Tomu neuveris! Ako z jari

11:18:37 - otázka od: iva Ja som kedysi citala, ze mas hrat Chaplina... Kona sa vlastne to predstavenie? Predstavenie sa hralo, bol to hetrik. Premiera, repriza a derniera v jednom.

11:20:17 - otázka od: Ulbrichtova.e dobry den Jurko je mi velmi luto ze uz nas nezabavate v pocasi kazde vikendky som sa tesila na vas ! som smutna mam vas velmi rada !!! zelam vam vsetko dobre Invalidna Dochodkyna Hronovce Dakujem.

11:21:11 - otázka od: peter Zdravim Duri. Nemam ziadnu otazku, len ti chcem popriat vsetko dobre, nech sa dari Peter z Cane Aj tebe vsetko dobre. Dakujem.

11:23:15 - otázka od: Diana Pri com naposledy ste si vy povedali, ze: tomu neverim? Vcera som trafil malu jamu a disk vyzeral ako serbel...Neuveritelne. Zahadou je, z akeho materialu bol vyrobeny...

11:24:43 - otázka od: Giggs Juraj , aky mas nazor na homosexualov ??? hovori v zakulisii ze ich moc nemusis... ze mas vraj nervy na nich, ja som homosexual a velmi sa ma to dotklo aj mojho priatela Tomaska alias Obcana.svk.... tak ako to je ? Zle si informovany. Homosexuali su nekonfliktni ludia. Aspon co sa tyka mojich zaujmov. Su velmi priatelski a v podstate stastni. Zelam ti vsetko dobre.

11:25:50 - otázka od: Blanka Dobrý den! Chci se zeptat,kdy bude Martin Chodúr ve Vašem novém pořadu "Tomu neuveríš!". A jak se Vám s Martinem spolupracovalo na silvestrovském vystoupení? děkuji za odpověď! Bol strohy a vyborny. Je to skvely spevak a v relacii sa objavi . Neviem presne v ktorej casti.

11:26:09 - otázka od: erik Ty si fakt v Topkach?! Nie, mam cizmy

11:27:04 - otázka od: martin Je v niecom novy tento format Tomu neuveris? Je farebnejsi.

11:28:12 - otázka od: leon no vas humor fakt nemusim, ste dost trapny a ked vas vidim v telke tak hned surfujem. Verim, ze sa mi raz podari, aby ste prehodnotili vase stanovisko. Zelam vsetko dobre.

11:29:25 - otázka od: Steve Ahoj Juraj....stále mám z Teba pocit,že navonok sa snažíš byť veselý človek,ale vo vnútri si nešťastný.Tento dojem som mal už od prvého momentu ako som Ťa videl na TV obrazovke.Myslíš,že zdanie klame?? Momentalne som trudnomyselny.

11:30:02 - otázka od: simik22 dobry den, cchela by som sa spytat, ako sa Vam momentalne dari, co pripravujete a co mate nove :)) Novu dialnicu samolepku..

11:31:37 - otázka od: spravny magyar dobry den vazeny pan mokry , nemali by ste niekedy cas prist ku nam do Zaluzia ? je to ustav pre chorých kde zijeme , velmi vas tu obdivujeme ! som postihnuty ako aj moji priatelia boli by sme stastni Frantisek , Tibor, Norbi, Attila , Pétér.... Velke Zaluzie okr Nitra Dakujem, velmi rad pridem. Viem, ze ste priatelski. Pozdravujem vas.

11:33:24 - otázka od: Zuzana Vedela som, že muž s takým darom reči, improvizácie a nepopieratľným šarmom určite zaujme natoľko, že dostane šancu vlastného programu.Podieľal ste sa na ňom aj inak ako moderátor? Držím palce, aj v súkromnom živote! Dakujem za doveru. Verim, ze vas nesklamem.

11:34:32 - otázka od: majka awojko zelam krasny dnik nech sa dari :)) a ako sa mate??? Dakujem za otazku. Ako sa mam? Podobne ako vcera.

11:35:25 - otázka od: boba Juraj, dakujem za to že ste! mám Vás a Váš humor rada Bolo prijemne si precitat vas odkaz.Dakujem.

11:35:55 - otázka od: roman awoj nedaš sa nahodou na spev Neuvazoval som o tom.

11:36:32 - otázka od: fešanda Človeče, ty si fakt individum! Vyzná sa v tebe niekto? A vôbec čo ma do toho? Vitaj v klube!

11:39:36 - otázka od: mona paci sa mi tvoj humor... je miestami cierny, suchy ale i velmi kreativny... ale zda sa mi ze je to iba maska citliveho cloveka...dufam, ze uz srdiecko tak neboli... pa drzim palce v praci i v sukromi Je to zo dna na den lepsie. Urobil mi radost tvoj postreh.

11:40:13 - otázka od: jana paci sa mi ako spievas,nerozmyslas nad tym,ze by si zacal aj spievat.Drzim palce a vsetko dobre Slubujem, ze zacnem

11:40:51 - otázka od: Petra Ahoj, kedy budete najbližšie hrať troch kamarátov v Prahe, prosím ? Všetko najlepšie prajem. Ak nas Praha opat povola do sluzieb.

11:41:50 - otázka od: brano Cau Juro.. Ty si uplny typek, paci sa mi tvoj humor, aj ked ho dost ludi za humor nepovazuje.. ostan sam sebou a kasli na neprajnikov.. praci cest! Trosku pokasliavam. Uzivam bromexin. Mas pravdu. S pozdravom pioner Mokry.

11:43:25 - otázka od: Lucia Ahoj Duro, ake mas pocity ohladom novej relacie? mas tremu alebo sa skor tesis? dakujem a drzim palce! Si na tahu mily, vzacny divak

11:44:28 - otázka od: zuzanka Duri, neprides v sobotu do tatier, rada by som sa s tebou odfotila ??? :) Dobre. O desiatej na Brncalke. Ak by som neprisiel, tak mi to prosim ta odpust. Ale milujem Tatry. Ahoj

11:45:59 - otázka od: Ivana Dobry den Juraj. Kde vas mozeme pracovne v najblizsej dobe uvidiet? Pripravujete nieco? Velmi sa mi paci vas intelekt, humor, vyzor. Fandim vam vo vsetkych smeroch. Takych ludi, ako ste vy je dnes ako safranu. Potesili ste ma. Dakujem za vasu priazen.

11:46:29 - otázka od: mirka preco sa vsetci herci snazia aj moderovat? To je otazka na nich

11:48:20 - otázka od: claudia Zboznujem ta, vies to? Aj ja teba. Vies to?

11:48:56 - otázka od: Miska z PO Dobry den p.Mokrý...ja len Vám chcem popriat do tohoto roku viac sil,energie a menej stresových situacii ako to bolo v minulom roku..S humorom len tak dalej..Vsetko pekne Dakujem, podobne vsetko dobre

11:50:08 - otázka od: Mimi Naozaj mate narodeniny a meniny v ten isty den? Nemrzi vas, ze takto vlastne prichadzate o jednu slavnost v roku? =) Inak tesim sa na vasu novu show...=D Ano mam. A nie som typ, ktory by vehementne oslavoval. Je to den ako kazdy iny. Smutne je na nom iba to, ze si pripominame, ze sme o rok blizsie k cielu, o ktorom nich nevieme.

11:51:40 - otázka od: Pali serus Juro ako sa mas nepozves ma do relacie Serus. Posli kontakt na dole uvedenu adresu v relacii Tomu neuveris! v piatok.

11:52:13 - otázka od: jano ahoj juro....chýba ti diana? Ano, chyba.

11:53:46 - otázka od: Denisa Ahoj Juraj, Strašne sa mi páči tvoj postoj k životu, nestúpla ti sláva do hlavy aj napriek sláve pôsobiš a myslím si že aj si skromný a chápavý človek, ktorý vie o živote veľa, páči sa mi tvoj humor. Prajem ti hlavne veľa veľa zdravia, úspechy máš a to ostatné určite príde. moja otázočka: Ako hodnotíš tvoj nový program ? teším sa na to ! Hodnotit ho budete vy. A verim, ze prisny meter nechate v sufliku, v garazi. Dakujem za priazen. Zelam pekny den!

11:54:23 - otázka od: king_of_presburg Kedy už konečne zmizneš z obrazoviek? Neviem.

12:01:41 - otázka od: katja Juraj, mám rada Váš humor, ale iba z cca 80 %, keď si nerobíte švandu z Ježiša a podobne. Nik vám neberie, že ste možno ateista, ale prečo sa dotýkate podstaty veriacich ? Prečo si nerobíte vtipy na úkor napríklad pred chvíľou pýtajúceho sa homosexuála ? Ináč Vám želám všetko naj a želám vám , aby ste produkovali iba humor, ktorý neuráža. Lebo to potom nie je humor. Katy Aby som to uviedol na spravnu mieru. Nie som ateista, som katolik. Ministroval som dva roky, pacilo sa mi tam jedno dievca. Vzdy ked som drzal kriz pocas obradu, tak som jej zamaval a ona mi ustedrila usmev.Horsie to bolo, ked som cital svate pismo. Vzdy som sa snazil napodobnit pana farara. Ale bol som oblubeny ministrant. Bol som z nich najmensi a najviac som chcel rozpravat. Je dolezite, verit v nieco. Dava mi to silu aj odpustenie. I nadej. Poculi ste slovo bozie. Pekny den zelam katja.

12:01:41 - otázka od: džuli ahoj, pozdravujem ťa z Popradu a prajem ti veľa šťastia, si veľmi vtipný, zábavný, nech dostanú kompetentní rozum a nech si čo najviac na obrazovke, pekný deň Az do presytenia :) Ale nie, dakujem!

12:04:56 - otázka od: peto čau, pozeras panelak? myslim hlavne pracu diany Momentalne nie. Vypli ma. Nezaplatil som uhradu za kablovu televiziu, v ktorej baliku mam aj dokumentarne kanale privat gold ani blue privat.

12:06:22 - otázka od: maťo neskúsiš ešte niekedy zaujať v niečom takomako bola "TV Orava" ??? Je dolezite veci strihnut v najlepsom case. TV Orava je toho prikladom.

12:07:26 - otázka od: kippa Ahoj Ďuro, podľa mňa máš rád absurdné veci a absurdné situácie, nezakrývaš tým nejaké komplexy? Ale ináč ti fandím, si skvelý multitalent....a oceňujem hru na moju obľúbenú bassgitaru Dakujem. Tvoj priatel Stanley Clarke.

12:10:45 - otázka od: Slávka ahoj Ďuri, moc ti fandím, držím palce do života a do nových lások, chcela by som vedieť, ako dlho trvá vytriezvenie z takého sklamania, aké si zažil? Aby som vedela, ako dlho budem ešte trúchliť. To je otazka na nacelnika nasho kmena, ktory sa vola Vaso Mika.

12:11:43 - otázka od: Milan Ahoj Juraj. Veľmi Ti držím palce v tvojej práci aj v osobnom živote. Na Slovensku je len veľmi málo takých ľudí ako ty.Asi sa všetci boja verejne povedať to čo si myslia. Verte, aj ja sa boji. Preto sa pohybujem po Bratislave metrom.

12:13:11 - otázka od: Filip Fox Moj Kolega Drahos je Tvoj velky fanda, neposles mu autogram? Necham ho v cistiarni Zblnk v Auparku. Pozdravujem ta.

12:14:27 - otázka od: petr cau juro hrozne ti fandim chcem sa len spytat nechces vydat niekedy cd mas skvely hlasovy fond Verim, ze na to najdem energiu. Spev ma na mna blahodarne ucinky.

12:15:20 - otázka od: peto ahoj, si fajn chlap, tancoval si super, budes nejak spätý so stvorkou lets dance? Mal by som tam upratovat parket po prenosoch. Ale este sme sa nedohodli s vedenim.

12:15:48 - otázka od: monika Ďuro, to kvoli peniazom si ochotný ešte ako dlho robiť zo seba debila - si trapný Pokial to len pojde.

12:17:42 - otázka od: Patrik Vančo ahoj Juraj ako sa máš ? A držím ti palce pri moderovaní relácie Tomu neuveríš. Dakujem Patrik. Pozdrav Zlaticu :)

12:19:28 - otázka od: monika Do zadku, už 3x píšem a kašleš na mňa! už sa mi prestávaš páčiť! Do zadku nie. Zacinas sa mi pacit. A nekaslem na teba.

12:21:33 - otázka od: MAJA AHOJ JURAJ, otázok dostávaš neúrekom. Takže iba toľko - veľa veľa šťastia v osobnom živote a hlavne veľa zdravia a pevné nervy. A k Didi:Pro jedno kvíti slunce nesvíti. Zatial som vsak na luke, kde su len dva kvety. A su zakonom chranene.

12:22:23 - otázka od: silvia Tvoj vyjadrovaci slovnik je bezkonkurencny,o skrytych myslienkach ani nehovorim, len tak dalej Juraj, nenechaj sa znechutit od neprajnikov, vsetko dobre!!! Aj teba Sisa vsetko dobre!!!

12:22:53 - otázka od: emly Ďuro kedy už začneš byť normálný? Tiez by som chcel odpoved na tuto otazku.

12:28:44 - otázka od: jiri ahoj Jiri, zdravim te, koukal jsem na tebe v televizi v lets dance a jinych relacich je s tebou sranda :-) otazka: kolik golu dostanete od cechu v olympijskem turnaji v kanade co? :-) nebo jsi sportovni barbar a sport nesledujes? dik za odpoved Takze...Mily Jiricku. Mistrovstvi v hokeji nebo li Volympiada to jsou momenty pri kterych se citim jak patriot. Fandim Pobrezi slonoviny, ktere koupilo toho nejlepsiho golmana vseh dob a jeho jmeno je zlaty zvonek zavesen v mem srdci. Vyslovim ho jedinkrat a roztristim sve telo na padrt. Ale hokej je hra, v ktery je i 50 sekund nekdy jako hodina. Myslim si, ze je to posledna volympiada v ktere by se nam mohl podarit skvely vysledek. Kdyby sme byli Ceskoslovensko tak sme jednicka. A to mi je lito. Jiriku, zelam vsechno dobry a kdyz zacnou prenosy, tak se spolocne dodlabnem houskou. A k tomu pivecko!

12:31:46 - otázka od: eva zdravim vas a skladam velky obdiv. aj ked vas osobne nepoznam mam vas velmi rada. z kazdeho vystupenia a rozhovoru citit, ze ste velmi talentovany a inteligentny clovek. drzim palce a prajem len to najlepsie. syncekovi posielam vela pozdravov, moj je rovnako stary a vola sa juraj :-) No to budte rada, ze ma nepoznate. Hned by bolo po obdive :) Pozdravujem synatora.

12:33:07 - otázka od: kriptonka ahoj ako sa mate? chcela by som sa spytat odkial beriete inšpiráciu na tie svoje vtipy a vyrazy?...su fakt dobre:)) Katolicke noviny.

12:36:14 - otázka od: fuxofuck@zoznam.sk Turkotatarský cigánisko obrezaný chazarko suchý - tak primitívne trápne hovado ako si ty, môžu do éteru pustiť len tvoji parazitický chazarskí turkotatárski cigánski obrezaní kumpáni No co ti na to poviem. Ani otazka, konstatovanie uderne...Dva krat denne rohypnol zapit hruskovicou. Malo by sa polepsit. Chce to cas...Ver mi. Boli ma, ze ta iritujem.Odpust mi. Navzdy tvoj priatel Duro

12:37:41 - otázka od: jaymz ahoj juraj...pocul som ze mas rad znacku BMW...neplanujes rozsirit svoj vozovy park? :) Ano. Rozmyslam, ze si kupim Daciu Logan v plnej vybave aj s navigaciou s najvykonejsim agregatom v ponuke s vykonom smiesnych 900 konskych sil. Mne to staci, ja som skromny.

12:38:08 - otázka od: Ivka Ahoj,páčiš sa mi v uputavke na reklamu, ako odmetáš sneh.Neprišiel by si aj ku mne odhrnúť? Nechas adresu v Auparku, v cistiarni Zblnk.

12:40:38 - otázka od: helga Príjemný den, patríte medzi mojich oblubených hercov, prajem Vám veľa pracovných a súkromných uspechov v živote a budte dalej taký rozšafný ako ste boli doposial, nebudte tuctový. S pozdravom helga Helga, dakujem vam. Za tieto slova vam vsetko naslubujem. Maju pre mna cenu zlata. Zelam pekny den.

12:41:11 - otázka od: mixal cau Duro. co nove chystas v tv? Mal by som moderovat o pol stvrtej v noci rybarsky magazin. Ryby, rakvy, rakvicky...

12:43:13 - otázka od: valéria Čau, Ďurko! Taký zjav, ako ste Vy, potrebujeme ako soľ. Nech Vás nič nezlomí. Ja Vám prajem "len" pevné zdravie! To ste ma este nevideli zblizka. Hned by vas to preslo. Zelam Vam pevne zdravie tiez.

12:44:57 - otázka od: dada Ahoj Jurko, kedy sa oteplí, chýbaš mi v predpovedi počasia, bola sranda... Ked si pan profesom Ilko konecne pozrie film Brokeback Moutain.

12:46:13 - otázka od: Kamo Zdarec.. Viem ze trosku skryvas urcite casti svojho ja, ale to je ok, nesmieme byt zas take citlivky.. ja som tiez taky, patri to k osobnosti. Svojske vystupovanie, originalny humor, mnohymi nechapany, mam velmi rad.. to mame tiez podobne. Len niekedy treba ubrzdit troska, viem ze to nejde, ale kazdy chape veci inak, poznam to. Ale fandim ti :) A napis nejaku hlasku, nie len dakujem, nech sa zasmejem trocha :) Citim sa vo vode ako ryba vo vode...

12:48:42 - otázka od: noro si tu este? ak hej, tak velka poklona! dokazes zabavit, nie je to nasilu ako u druhych "zabavacov". ty niesi zabavac, si Juro Morky a ten je len jeden:D Ahoj. som tu este, ale zacalo horiet na piatom poschodi, tak nas evakuuju. horia mi uz rifle. este stastie, ze mam azbestove trenirky. moje ohanbie sa snad nechyti. Dakujem vam za otazky priatelia. Bolo to super byt tu s vami. Zelam vam vsetko dobre. S pozdravom, Duro Smutny

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu