Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Zimný outfit Belohorcovej: Baranica a holé brucho!

Zuzana Belohorcová. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová.

PRAHA – Úplná utópia! Presne tak sa dá nazvať zimné oblečenie Zuzany Belohorcovej (33), ktoré na seba navliekla pri poslednom fotografovaní. Keby tak vyšla do ulíc, jej dcérka Salma by hneď v brušku zmrzla.

Sexi budúca mamina! Zuzana Belohorcová nafotila pred pár dňami tehotenské akty. Medzi šteklivými zábermi sa nachádza aj jeden, ktorý je výrazne odlišný od tých ostatných. Zaujímavý je tým, že na ňom Zuzana pózuje o čosi zahalenejšia.

Na hlave má teplú baranicu, čo evokuje zimné obdobie. Von by sa však v takomto outfite určite nevybrala. Teplá pokrývka hlavy je totiž na jej tele jediné, čo by ju pred tuhým mrazom ochránilo. Našťastie však zábery vznikali v priestoroch vykúreného štúdia, kde mohla budúca mamička hrdo vystavovať svoje zaguľatené krivky na obdiv. Bruško si nezahaľovala úmyselne. A to z dôvodu, že chce mať pamiatku práve na svoje tehotenstvo.

Ako sme zistili, blondínku tieto fotky do rodinného albumu ani nevyšli draho. „Fotilo sa to v pohodovej atmosfére a všetci to pre mňa urobili v rámci kamarátskych vzťahov,“ povedala na margo fotografa, vizážistky a stylistu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu