Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dohertyho bodyguard: Hrozí mu obvinenie zo zabitia!

Pete Doherty Zobraziť galériu (5)
Pete Doherty

LONDÝN - Osobný strážca anglického hudobníka Petea Dohertyho Johnny "Headlock" Jeannevol je možno zodpovedný za smrť herca Marka Blanca, ktorý ako 30-ročný zomrel v roku 2006 po tom, čo spadol z balkóna.

Herec bol jedným z účastníkov párty v londýnskom byte umelca Paula Roundhilla, na ktorej bol prítomný aj Pete Doherty. Blanco pod vplyvom alkoholu fyzicky napádal hostí vrátane Dohertyho a tak ho z akcie vyhodili. Neskôr našli jeho zakrvavené telo pod balkónom, no policajti po vyšetrovaní nikoho neobvinili a usúdili, že Blanco spáchal samovraždu alebo nešťastne spadol, keď sa pokúsil preskočiť na stĺp osvetlenia.

Bodyguard Jeannevol však v interview, ktoré zverejnil portál News of the World tvrdí, že Blanco sa do bytu po prvom "vyhadzove" vrátil. "Sotil som ho na balkón a zavrel za ním dvere. Potom sme už len videli ako leží tam dole," povedal Jeannevol. Matka zosnulého herca teraz žiada obnoviť vyšetrovanie. "Vieme, že to nebola samovražda. Medzitým, ako sa Mark vrátil na párty, a ako spadol, uplynulo 52 sekúnd," uviedla Sheila Blanco.

"Minimálne máme v rukách informáciu, že sa na akciu vrátil a že ho z nej opäť vyhodili. Sme čoraz bližšie k pravde," uviedla právnička matky zosnulého. Je veľmi pravdepodobné, že v rámci obnoveného vyšetrovania opäť vypočujú aj Petea Dohertyho a Paula Roundhilla, ktorí sa s Blancom podľa svedkov dostali na párty do konfliktu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu