Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Pete Doherty: Zatkli ho hneď po opustení súdu!

Pete Doherty Zobraziť galériu (4)
Pete Doherty

GLOUCESTER - Anglického hudobníka Petea Dohertyho zatkli v pondelok 21. decembra priamo v budove súdu v meste Gloucester po tom, ako uňho počas prehliadky našli drogy.

Frontmanovi skupiny Babyshambles (30) počas prehliadky po príchode na súd vypadlo z vrecka plastové vrecúško, čo si všimol bezpečnostný pracovník. Ten ho zdvihol a všimol si, že obsahuje malé modré kryštály. Zavolal preto policajtov, ktorí na Dohertyho čakali, kým vyjde zo súdnej siene.

Ten čelil obvineniam z jazdy pod vplyvom alkoholu, šoférovania bez poistenia a vodičského oprávnenia a prechovávania heroínu. Všetkých týchto skutkov sa dopustil v júni po koncerte v Guildhall Arts Centre v Gloucesteri. Doherty vyviazol iba s pokutou 2050 libier (v prepočte asi 2300 eur) a zákazom šoférovania na 18 mesiacov.

Po opustení súdnej siene ho však okamžite polícia zatkla a predviedla na policajné oddelenie, ktoré sa nachádza hneď oproti budove súdu. Obvinili ho z prechovávania heroínu, za čo sa Doherty v januári znova postaví pred súd.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu