Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Oprášili Skrúcaného a Hudáka: Lukratívny televízny kšeft!

Štefan Skrúcaný a Michal Hudák Zobraziť galériu (3)
Štefan Skrúcaný a Michal Hudák

BRATISLAVA – Kto by to bol povedal?! Herec Štefan Skrúcaný (49) a moderátor Michal Hudák (40) budú čoskoro stáť bok po boku pred televíznymi kamerami. Topky.sk zistili, že dostali ponuku, ktorá sa neodmieta.

Dozvedeli sme sa, že jubilejným 10. ročníkom televíznej ankety OTO budú divákov s najväčšou pravdepodobnosťou sprevádzať dvaja známi muži - herec Štefan Skrúcaný a moderátor Michal Hudák. „Zatiaľ vám na túto zapeklitú otázku neviem odpovedať,“ nepoprel naše informácie Hudák. 

O čosi zhovorčivejší bol Štefan Skrúcaný. „Momentálne je to v polohe, že nás oslovili. Ja sa teším. Je to kreatívna partia. Zaujímavá bude aj spolupráca s Mišom Hudákom, pretože on je jeden z mála moderátorov, ktorí to naozaj vedia. Už dávnejšie sme plánovali spoločné moderovanie. Ak by to vyšlo, tešil by som sa," prezradil herec, ktorý priznal, že definitívnu odpoveď od organizátorov ešte nedostal. „Ja čakám, ale nikam sa netlačím,“ dodal. Uvidíme, či nakoniec organizátori naozaj "oprášia" túto dvojicu a zveria do ich moderátorských rúk prestížnu udalosť. 

Sošky OTO sa rozdajú presne 13. marca. Súťažiť sa bude v týchto dvanástich kategóriách:

Osobnosť TV Spravodajstva, TV Športu, TV Publicistiky,

Moderátor/ka zábavných programov,

Speváčka,

Spevák,

Herečka,

Herec,

Komediálny seriál,

Dramatický seriál,

Zábavný program,

Program roka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu