Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Títo sa na plese strápnili: Neopakujte po nich!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto

BRATISLAVA – Ples v Opere sa koná už o niekoľko hodín! A hoci sú hostia starostlivo vyberaní, občas sa im prihodia nejaké tie trapasy. Našťastie je ich čoraz menej. Najväčším minuloročným previnilcom sa stala speváčka Suzie Hroncová (25). Pozrite si, čoho všetkého by ste sa mali vyvarovať!

Títo sa na plese
Zobraziť galériu (6)
Suzie Hroncová – Mladá  dáma si zrejme nedostatočne naštudovala etiketu týkajúcu sa Plesu v Opere. V historickej budove sa objavila v krátkych koktailových šatách, pričom predpísaná je dlhá róba. Tento rok organizátori nenechávajú nič na náhodu. Keďže bolo zrejme v minulosti pre niektorých nezrozumiteľné spojenie „Black tie“, nahradili ho slovenským pokynom: pre dámy dlhá večerná toaleta.
Títo sa na plese
Zobraziť galériu (6)
Braňo Kostka – Zdena Studenková  sa so svojím partnerom takmer dokonale zladila, ale... Akoby pozabudla na plesové pravidlá. Braňo mal totiž kravatu, pričom k smokingu je predpísaný zásadne tmavý motýlik. Pravidlá sa však uvoľnili a tento rok je pre pánov povolený tmavý oblek. A  ten sa nosí práve s kravatou.
Títo sa na plese
Zobraziť galériu (6)
Jirko Malchárek a Peter Hochschorner – Ach, tie motýliky.  Ten Petrov - červený, na ples vôbec nepatrí! A Jirko sa síce zladil so svojou krásnou manželkou, ale bola to tiež chyba. K smokingu sa totiž nosí elegantný čierny motýlik. Iná farba motýlika sa toleruje len pánom, ktorí majú aj slávnostnú šerpu rovnakej farby.
Títo sa na plese
Zobraziť galériu (6)
Peter Justin Topolský – Rovnaká chyba, ako rok predtým. Vzory na pánskom plesovom oblečení sú krokom vedľa. Povolený je iba prúžok, ale tiež len v šírke vlasu, teda úplne jemný. K Justinovi výrazné vzory síce patria, ale raz by mohol prekvapiť a dodržať pravidlá.
Títo sa na plese
Zobraziť galériu (6)
Regina Ovesny Straka – Manažérka banky sa nezaprie! Sympatická Nemka si neodpustila zlaté hodinky, hoci k bielym perlám na krku a na druhom zápästí sa vôbec nehodia. Čas sú síce peniaze, ale na plese sa naozaj nie je kam ponáhľať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu