Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Silvester celebrít: Vyhrávajú chaty a rodinná pohoda!

Tomáš Bezdeda, Zuzana Hajdu, Robo Šimko. Zobraziť galériu (6)
Tomáš Bezdeda, Zuzana Hajdu, Robo Šimko.

BRATISLAVA – Oslavy sa blížia! O niekoľko hodín skončí starý rok a vstúpime do roku 2010. Topky.sk zisťovali, ako prelom rokov strávia niektorí známi ľudia. A tí stavili na tradície! Ohňostroje si vychutnajú doma, alebo na chatách.

Ako sme už informovali, herečka Zuzana Fialová má rodinnú oslavu povinne naordinovanú od svojho partnera Petra a syna Davida. Za to, že zostala doma, sa však môže tešiť na špeciálny ohňostroj.

Z iného dôvodu zostáva doma Zuzana Hajdu. Hoci nám ešte presne nevedela povedať, či sa niekam nevyberú, domáca pohoda sa javí ako pravdepodobnejšia. „Kvôli dcérke,“ povedala nám Zuzana, ktorá pod srdcom už nosí aj svoje druhé dieťa.

Na chate budú nový rok oslavovať hlavne mladšie ročníky. Napríklad Tomáš Bezdeda sa bude nachádzať na Kysuciach. Karol Csino sa na chate obklopí rodinou, aj priateľmi.

Rocker Robo Šimko zas vyrazí do ulíc. „Budem oslavovať na Hlavnej ulici v Košiciach,“ prezradil nám superstarista. Robo je totiž súčasťou silvestrovského programu a po svojom vystúpení si tam vychutná aj polnočný ohňostroj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu