Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vychudnutá Meg Ryan: Vyzerá ako múmia!

Meg Ryan je na nespoznanie Zobraziť galériu (3)
Meg Ryan je na nespoznanie

HAVAJ – Stráca sa pred očami! Ľudia oddychujúci na havajskej pláži len sotva vo vychudnutej postavičke v otrasných plavkách spoznali hollywoodsku hviezdu Meg Ryan (48). Vyzerá ako kosť a koža a prsia má takmer na bruchu!

To je ale premena! Meg Ryan, ktorá bola kedysi jednou z najkrajších herečiek strieborného plátna, dnes vyzerá ako takmer ako chlap. Stratila svoje ženské krivky, cez kožu jej presvitajú kosti a padnuté prsia len sotva priťahujú mužské pohľady. Čo-to ešte mohla zachrániť vhodne vybranými plavkami – aj túto šancu však premárnila. Fialové celé plavky jej postave určite nepomáhajú, skôr naopak. Klobúk po babičke a mužské kraťasy len dopĺňajú jej otrasný imidž. Ešte pred dvomi rokmi pritom na rovnakom ostrove vyzerala naozaj sexi. Žeby sa snažila proces starnutia spomaliť brutálnym chudnutím? Samotná herečka tvrdí, že to tak nie je a pribúdajúce roky jej vôbec neprekážajú. „Mám oveľa širšie záujmy a ešte nikdy som sa necítila kreatívnejšia, ako práve teraz,“ prezradila hviezda filmu Keď Harry stretol Sally.

Treba však spomenúť, že kariéra tejto blondýnky už poriadne dlho stagnuje. Jej posledným naozaj veľkým hitom bol film Bezsenné noci v Seattli – a to už je pekných pár rokov. O návrat do povedomia fanúšikov sa pokúsila vo svojom najnovšom filme Serious Moonlight. Stvárnila v ňom obchodníčku, ktorá sa snaží opäť získať priazeň svojho manžela. Kritici v USA však k nej neboli veľmi milostiví – možno práve oni sú zodpovední za jej úbohý výzor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu