Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Playboy Lacho: Eliška, bacha! Lepia sa ti po ňom iné!

Denis Lacho v spoločnosti finalistiek. Na snímke aj Eliška Jandová (vpravo dole). Zobraziť galériu (8)
Denis Lacho v spoločnosti finalistiek. Na snímke aj Eliška Jandová (vpravo dole).

BRATISLAVA – Ona sedela doma na zadku, on sa vrtel s inými na parkete! Hoci len nedávno potvrdil topkám finalista Česko Slovenskej SuperStar Denis Lacho (16) vzťah s Eliškou Jandovou (16), už začína vystrkovať rožky.

Na afterpárty, ktorá sa konala po nedeľňajšom priamom prenose, si Denis naplno užíval spoločnosť bývalých kolegýň. Ako vidno, priateľka Eliška Jandová - sestra superstarovskej porotkyne, mu nechýbala. „Tanečky“ telo na telo, úsmevy na všetky strany, bujará zábava... Po celý čas sa zdalo, že Denis na svoju polovičku ani nepomyslel.

„Eliška má toho teraz veľa. Chodí do školy a tak nemôže byť prítomná na každom prenose,“ vysvetlil dôvod, prečo mu nerobila spoločnosť na žúre a ani na finálovom prenose. Zaujímavé je, že sa Denis najnovšie vyjadruje o vzájomnom vzťahu veľmi opatrne a rozpačito. „Uvidíme, ako to pôjde. Teraz máme na seba menej času,“ povzdychol si. Ako sa zdá, po prvotnom zamilovaneckom ošiali už prichádzajú prvé problémy - vzdialenosť a zaneprázdnenosť. Denis tak vypĺňa prázdne miesto v srdci v tanečnom náručí svojich kolegýň.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu