Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Násilný Mareš sa pobil na SuperStar párty: Takto klame o incidente!

Leoš Mareš a napadnutý fotograf Zobraziť galériu (4)
Leoš Mareš a napadnutý fotograf

BRATISLAVA – Vyfarbil sa! Na prvej superstarovskej finálovej žúrke sa večne vysmiaty moderátor Leoš Mareš (33) ukázal ako zákerný grobian. V tlačenici nešetril kopancami a údermi, ktorými atakoval fotografa z istého českého denníka. Čo ho k tomu viedlo?

Ako sme už včera na našich stránkach informovali, jeden z najlepšie zarábajúcich českých moderátorov nedokáže udržať svoje emócie na uzde. Podľa očitých svedkov totiž napadol na spomínanej párty fotografa. Paradoxné však je, že sa výpovede zúčastnených strán tohto konfliktu nezhodujú.

Na jednej strane je moderátor, ktorý tvrdí: „K žiadnemu fyzickému kontaktu nedošlo. Spomínaného pána som len slušne poprosil, nech odíde.“ Keď sme sa pýtali, čo ho k tejto zvláštnej požiadavke viedlo, rozhorčene odpovedal: „On úmyselne škodí projektu SuperStar. Prečo by mal teda byť prítomný na našej oslave?“

Priebeh incidentu nám detailnejšie ozrejmil aj samotný fotograf. „Leoš sa postavil predo mňa tak, aby sa okolo neho nedalo prejsť. Otočil som sa teda, že pôjdem inou cestou. V tom som od neho zozadu dostal ranu do chrbta. Zrejme ma udrel kolenom,“ objasňoval nám celú situáciu Martin Hykl z českého denníku Aha. Pri jednom kopanci to však neskončilo. „Keď som potom schádzal zo schodov, dostal som ďalšiu ranu. Leoš sa snažil, aby to nebolo vidno,“ dodal. „Keby ma rovno buchol po hlave, tak to beriem. Ale to, ako zneužil situáciu, sa mi zdalo dosť zákerné.“

Po týchto útokoch sa „bitkári“ zišli v šatni za prítomnosti vyhadzovačov. Mareš požadoval, aby bol fotograf vyvedený z párty spolu s redaktorom z toho istého denníka. Moderátorov vplyv bol však v tomto prípade zbytočný. Novinári zostali naďalej robiť svoju prácu a mrzutý Leoš len postával a popíjal. Dramaturgička Gabriela Drobová sa celú situáciu snažila zachrániť. Dokonca ešte v ten večer chcela, aby sa páni zmierili a podali si ruky. K tomu však už nedošlo.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu