Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Stará zmierená s vyhadzovom: Vyletím, lebo som dievča!

Dominka Stará sa obáva, že v súťaži skončí Zobraziť galériu (16)
Dominka Stará sa obáva, že v súťaži skončí

BRATISLAVA – Má obavy! Posledná ženská interpretka Česko Slovenskej SuperStar Dominika Stará (16) v rozhovore pre Topky TV priznala, že sa začína báť. Plavovláska cíti, že po večernom rozhodnutí sa jej účinkovanie v šou skončí! Ako odhadujú svoje šance chlapci?

Ôsme finálové kolo sa nieslo v štýle unplugged za prítomnosti špeciálneho hosťa - Richarda Müllera. O tom, že si finalisti včerajší večer užívali, niet pochýb. Potvrdili to aj v rozhovore pre Topky TV. „Ty vole, dnešný večer bol najsilnejší,“ rozplýval sa Miro Šmajda, pričom poznamenal, že sa mu to pozdávalo oveľa viac ako v rockovom kole.

Aj Dominika Stará bola plná nadšenia. „Užila som si to,“ povedala a vzápätí dodala: „Ako keby to malo byť naposledy.“ Žeby sa začala zmierovať s tým, že dnes večer vypadne? „Mám tú nevýhodu, že som dievča. A v tejto súťaži hlasujú hlavne ´pubertiačky´,“ pozerá sa negatívne na svoje postupové šance. 

Napriek tomu, že je súťaž vyrovnaná, stále nie je jasné, kto ju opustí. Rodáčka zo Šamorína priznala: „Môžem to byť aj ja.“ Nad vyhadzovom zrejme uvažuje ako jediná spomedzi finalistov. Chlapci sa totiž pri tejto otázke svorne zhodli na tom, že „to je vo hviezdach.“ Nechajme sa prekvapiť, ako večer rozhodnú diváci.

Sledujte TOPKY TV: Dominika Stará hodnotí svoje vystúpenie a hovorí o svojich pocitoch pred rozhodnutím.

 

Sledujte TOPKY TV: Martin Chodúr hodnotí ôsme finálové kolo.

Sledujte TOPKY TV: Miro Šmajda hovorí o svojich pocitoch z vystúpenia.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu