Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Lady Chodúr: Čo to na seba pre Boha ušil?!

Takto nejako by mohol vyzerať Martin Chodúr, keby sa nechal inšpirovať imidžom speváčky Lady Gaga. Zobraziť galériu (10)
Takto nejako by mohol vyzerať Martin Chodúr, keby sa nechal inšpirovať imidžom speváčky Lady Gaga.

BRATISLAVA – Naložil si! Zdá sa, že finalista Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (21) si pred bránami veľkého finále poriadne trúfa. Po tom, čo mnohých divákov začal nudiť jeho kvalitný, ale monotónny spev, rozhodol sa šokovať. Dnes sa zmení na škandalóznu Lady Gaga!

Výber piesní do ôsmeho finálového kola, ktoré sa bude niesť v duchu unplugged, konzultovali finalisti s dramaturgiou speváckej šou. Najviac svojou požiadavkou bezpochyby prekvapil rodák z Ostravy. Ten je totiž verejnosti známy ako introvert a samotár, ktorý pri vystúpeniach len tak hopsá, či nanajvýš predvedie tanečné kreácie vyvolávajúce úsmev na tvári.

Keďže spev už v tejto súťaži nestačí, nechal sa Martin inšpirovať škandalóznou speváčkou Lady Gaga. Pri výbere piesne totiž stavil práve na jej tvorbu. Ktovie, ako sa s tým popasuje... Interpretka sa prezentuje ako extrovertná a kontroverzná majsterka bláznivých outfitov. A je pochopiteľné, že Chodúrovi ani jeden z týchto prívlastkov nie je blízky. „Martin sám inicioval, že by chcel práve túto pieseň v unpluggedovom kole spievať,“ prezradila nám hovorkyňa televízie Markíza Oľga Dúbravská. Uvidíme, ako to dnes večer dopadne.

FOTO: Nájdite päť spoločných znakov!

Lady Chodúr: Čo to
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Peter Frolo)
         
Lady Chodúr: Čo to
Zobraziť galériu (10)

 

 
 


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu