Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Nechutná Jandová: Haberovi vyšpárala nos aj ucho!

Jandovej Zobraziť galériu (6)
Jandovej "útok" na Haberu

BRATISLAVA – Vopchala mu prst do ucha a potom sa utrela do jeho ruky! Porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar Marta Jandová (36) si v rámci zábavy poriadne trúfla na Paľa Haberu (47). Obávanému katovi urobila „hygienu“ priamo pred televíznymi kamerami.

Celej situácii predchádzalo to, keď Habera upozornil Jandovú, že jej spod parochne vykúkajú jej vlastné vlasy. Na to porotkyňa ihneď zareagovala slovami, že jemu trčia chlpy z nosa. Následne Paľa chytila za nos a začala mu akože trhať porast. Habera ju len bezmocne odsunul.

Jandovej sa to však zapáčilo a ohromne sa zabávala. Vo svojich žartíkoch preto pokračovala. Ľavačkou chytila porotcu za ucho a ukazovák pravej ruky, ktorý pred pár sekundami skúmal Haberove nosné útroby, vrazila do ucha. Potom sa pozrela na prst a znechutene sa zatvárila.

Kat sa zmohol iba na slová, že si uši umyl a má ich čisté. Následne radšej pokračoval v hodnotení speváckeho výkonu. Zrejme mu prekážalo, že Jandová nenechala vykonávanie „hygieny“ na ňom samom. Ako sme totiž informovali pred niekoľkými týždňami, Habera si vŕta v nose a obhrýza nechty výsostne sám. Presvedčte sa TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu