Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Chudáčik Puskailer: Na slávu už len spomína...

John Travolta a Thomas Puskailer Zobraziť galériu (4)
John Travolta a Thomas Puskailer

BRATISLAVA – Pripomína si svoje lepšie časy! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Thomas Puskailer (28) prišiel na posledný prenos speváckej šou vystajlovaný ako John Travolta z Pomády. Zaujímavé je, že si Londýnčan kedysi zahral v rovnomennom muzikáli. Kvôli speváckej šou však musel na takéto kšefty zabudnúť.

Dochádzajú mu peniaze! Ako nedávno Thomas Puskailer prezradil v rozhovore pre český denník Aha!, nemôže kvôli priamym prenosom pracovať a finančná rezerva sa mu stenčuje. Zatiaľ vôbec netuší, čo bude robiť, keď mu skončí zmluva s Markízou.

Podľa jeho posledného vystúpenia to však vyzerá tak, že by rád opäť účinkoval v muzikáli. Kedysi totiž v Nemecku hral Dannyho v Grease – Das Musical, čiže v Pomáde. A presne tak sa nastajloval aj na posledné vyraďovanie. S romantickou vlnou vo vlasoch pripomínal Johna Travoltu z kultovej filmovej verzie. Žeby Thomas očakával, že si ho všimne nejaký režisér?! So snúbenicou Abbie totiž uvažujú, že Londýn vymenia za Prahu a pracovná ponuka na nejaký zaujímavý muzikál by sa mu určite hodila.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu