Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Megaúspech Susan Boyle: Láme rekordy ako nikto pred ňou!

Susan Boyle Zobraziť galériu (9)
Susan Boyle

LONDÝN – Dokázala to aj napriek svojmu výzoru! Premiérový album speváčky Susan Boyle (48) sa stal najpredávanejším debutom v celej histórii Spojeného kráľovstva. A to sa nemôže pochváliť ani mladosťou, ani sexi postavou!

Ukázala, ako sa to robí! Namiesto škandálov či vyzývavých outfitov využila pri svojej ceste na vrchol len svoje spevácke schopnosti. A to sa dnes často nestáva. Susan Boyle zažiarila začiatkom roku v relácii Británia má talent – a darí sa jej aj naďalej. Nie vždy účastníci televíznych šou dokážu svoj úspech zopakovať aj mimo televíznej obrazovky. Susan Boyle sa to však podarilo!

Za jediný týždeň predala 410 000 kópií svojho prvého albumu s názvom I Dreamed A Dream (Snívala som sen) a vo Veľkej Británii sa tak stala najpredávanejším debutujúcim umelcom všetkých čias. Množstvo albumov si pritom ľudia objednali cez Amazon už mesiace pred jeho fyzickým vydaním. Dokázala tak zatieniť popové hviezdy ako Rihanna, Lady Gaga či 50 Cent. Očakáva sa, že jej debutové CD bude mať úspech aj v Spojených štátoch.

A čo hovorí na vývoj udalostí porotca súťaže Británia má talent Simon Cowell? Z úspechu svojej „zverenkyne“ sa teší: „Som na Susan neuveriteľne hrdý... Tento úspech si zaslúži viac ako ktokoľvek iný.“ Zdá sa, že Susan sa dokázala vyrovnať so slávou a prekonala psychicky ťažké obdobie, ktoré prežívala po skončení súťaže.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu