Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Železný Hopper: Napriek rakovine je všetko v poriadku

Dennis Hopper Zobraziť galériu (4)
Dennis Hopper

LOS ANGELES - Americký herec Dennis Hopper sa v sobotu zúčastnil na dostihoch Breeders' Cup na kalifornskom hipodróme Santa Anita Park a to napriek tomu, že koncom októbra tvrdil, že zruší všetky svoje predchádzajúce cestovné plány, aby sa mohol sústrediť na liečbu rakoviny prostaty.

Športové podujatie bolo zároveň stretnutím organizácie The V Foundation for Cancer Research, ktorá ako už z názvu vyplýva podporuje výskum rakoviny. Herec(73) známy najmä z kultového filmu Bezstarostná jazda (1969) začal novú experimentálnu liečbu na University of Southern California, ktorej verí a dúfa, že mu pomôže.

"Je to nádejné. V súčasnosti je všetko v poriadku," uviedol Hopper. Dennis Hopper má na svojom konte dve nominácie na Oscara - za pôvodný scenár Bezstarostnej jazdy a za herecký výkon vo vedľajšej úlohe športovej drámy Hráči z Indiany (1986). Účinkoval aj vo vojnovej dráme Apocalypse Now (1979) či snímke Modrý zamat (1986). Jeho najnovším projektom je seriálová adaptácia oscarovej drámy Crash (2004).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu