Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Naštvaná Rolins: Toto je strašne nefér!

Dara Rolins Zobraziť galériu (6)
Dara Rolins

BRATISLAVA – Zarábam na firemných večierkoch, nie na charite! Tvrdí speváčka a porotkyňa Dara Rolins (37), ktorá bola nedávno obvinená z toho, že za Vianočné koncerty, ktoré pripravuje, zhrabne viac 150 tisíc eur. Pre topky.sk sa pop diva posťažovala, že to tak rozhodne nie je!

Známa speváčka Dara Rolins sa už o pár dní predstaví na jednom zo svojich štyroch Vianočných koncertov. Nedávno sa však objavili informácie, že blondínka za koncert v Bratislave a v Košiciach zhrabne vraj poriadne tučnú sumičku. Údajne má ísť o štyri milióny českých korún. A rovnako tak za dva české koncerty.

Pre topky.sk sa však sexi porotkyňa Česko Slovenskej SuperStar posťažovala, že sú to len výmysly. „Je to strašne nefér. Neviem kto si vymyslel, aby som si ja akože vypýtala toľko peňazí. Však Elton John za svoj koncert berie menej. Je to holý nezmysel. Ja zarábam na firemných večierkoch, nemám potrebu obohacovať sa na charitatívnych akciách. Hoci nerada o tom hovorím, ale myslím si, že som jedna z mála známych ľudí, ktorí na charitu prispievajú,“ rozhorčene povedala Dara a dodala: „Aj teraz dávame zruba 300 lístkov sociálne slabším, deťom z detských domovov. Však prispievam aj na rôzne nadácie a podobne. Neviem, prečo mi chce niekto takýmto spôsobom uškodiť.“

To, či je to pravda, alebo je to naozaj nezmysel, vie zrejme iba málokto.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu