Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ištvancová leží Dare v žalúdku: Kydá na ňu na každom kroku!

Nevraživosť medzi Darou a Paulínou? Zobraziť galériu (5)
Nevraživosť medzi Darou a Paulínou?

BRATISLAVA – Dáva jej to vyžrať! Vyjadrenia exfinalistky Česko Slovenskej SuperStar Paulíny Ištvancovej (16) na adresu Dary Rolins (36) poriadne rozčertili našu pop divu. Sexi porotkyňa preto vracia úder vypadnutej speváčke pri každej príležitosti.

Všetko odštartovala sarkastická poznámka Paulíny počas pondelkového rozhodnutia. „Som aj rada, že som vypadla. Dúfam, že sa bude Dare dobre spať,“ zaskočila Ištvancová svojimi slovami televíznych divákov aj ľudí prítomných na prenose. Vrátane samotnej porotkyne. Tá zostala šokovaná a zmohla sa len na nechápavé pokývanie hlavou.

Nezostalo však iba pri tomto Paulíninom vyjadrení. V mnohých rozhovoroch, ktoré po vypadnutí poskytla médiám, mala Rolins v zuboch. Ištvancová sa dokonca aj pre topky.sk vyjadrila, že nevidela logiku v niektorých hodnoteniach slovenskej pop divy, ktoré sa týkali jej osoby. Povedala aj to, že konanie skúsenej speváčky považovala za nespravodlivé. 

A to sa Dary dotklo.Povedala si, že nezostane Paulíne nič dlžná. A preto si pri každom svojom doterajšom mediálnom výstupe neodpustila podpichovačné poznámky na adresu mladej speváčky. Napríklad v rozhovore pre markizácku reláciu Reflex zareagovala na jej vypadnutie výstižným „Juchúúú!“ To umocnila úsmevom na tvári a slovami:  „Myslím si, že no comment. Vypadla právom. Poviem za všetkých, že tam ostali lepšie speváčky. Pre nás je preukázateľne najmenej zaujímavá.“ Tmavovláske nezabudla Rolins odkázať, aby získala troška viac nadhľadu a rešpektu. „Práve to  patrí k naozajstnej hviezde.“ 

Dara verejne prezentovala svoj názor na Paulínu aj v nedávnej Rannej šou Adely a Sajfu. A to v momente, keď sa moderátor pozastavil nad tým, prečo si porota vybrala do finále práve Ištvancovú. „Ako zboristka nie je zlá. Ale len ako zboristka,“ reagovala na jeho dotaz plavovláska. Tým chcela dokázať, že si za svojimi tvrdeniami skalopevne stojí. Výhrady voči Paulíniným slabým výkonom totiž mala prakticky už od začiatku semifinálových a finálových kôl.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu