Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mizerný otec Jude Law: Na 5-týždňovú dcérku kašle, ešte ju nevidel!

Jude Law a jeho bývalá milenka Samantha so spoločnou dcérkou Sophiou Zobraziť galériu (4)
Jude Law a jeho bývalá milenka Samantha so spoločnou dcérkou Sophiou

NEW YORK - Štyri deti sú naňho priveľa! Britský herec Jude Law, ktorý sa nedávno stal otcom malej Sophie má zatiaľ lásku na rozdávanie len pre svoje tri staršie ratolesti. Najmladšiu dcérku v náručí nedržal - to, či tak vôbec niekedy urobí, považuje totiž za životné rozhodnutie. Je úplne bezcitný?!

O poriadnu hanbu sa mu najskôr postarali médiá, teraz si imidž kazí úplne sám. Čerstvo narodenú Sophiu herec ešte naživo nevidel, na prvých oficiálnych záberoch ju mohol zhliadnuť len prostredníctvom magazínu Hello!. Sophiina matka a Judeova krátkodobá milenka Samantha Burke sa totiž rozhodla, že ak sa o radosť z materstva nemôže podeliť s otcom svojho dieťaťa, vynahradí si to pred celým svetom.

Hrdina strieborného plátna sa zachoval mimoriadne pokrytecky, keď dcérku zavrhol ihneď po tom, čo prišla na svet. Svoje rodičovské povinnosti si mienil plniť len v podobe pravidelných šekov, ktoré by mali pokryť všetky jej materiálne potreby. Túto informáciu potvrdil aj jeho rodinný priateľ novinám Mail on Sunday: "Myslel si, že najjednoduchšie bude, ak Samanthe zaplatí. Dúfal, že sa cez to prenesie a nechá ho na pokoji."

Po spŕške tvrdej kritiky však Jude celú situáciu prehodnotil a momentálne zvažuje, že s novorodeným dievčatkom predsa len naviaže kontakt. Ešte predtým sa však chce uistiť, že s tým budú vyrovnané aj jeho tri staršie deti, ktoré má s ex-manželkou Sadie Frost. Všetci štyria momentálne žijú v New Yorku, pretože Jude sa po večeroch objavuje v broadwayskom prevedení Shakespearovej drámy Hamlet. To, ako si predstavuje svoje zblíženie so Sophiou a kedy k nemu dôjde, zatiaľ neprezradil.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu