Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Sexi Zdena Predná: Vystrkuje prsia!

Zdena Predná ukazuje svoje ženské zbrane. Zobraziť galériu (15)
Zdena Predná ukazuje svoje ženské zbrane.

BRATISLAVA – Je pekná a ženská! Speváčka Zdenka Predná (25) si je vedomá svojich pôvabov. A preto ich vôbec neskrýva. Na posledné spoločenské akcie totiž zvolila hlboké výstrihy.

Už je z nej stopercentná žena! Pamätáte si Zdenku Prednú z prvej série SuperStar? Aj ona sama o sebe hovorila, že je vlastne taký „chlapčisko“ – nosila strapaté vlasy a pohodlné, športovo ladené oblečenie. Tomu je však už dlhšie koniec!

Aj na posledných akciách, kde sme Zdenku stretli, bola za príťažlivú ženu. Na istej tlačovej konferencii doslova vytasila svoje ženské zbrane v hlbokom výstrihu. A ani na štvrtkovom krste svojho albumu Srdce z bubliny nesklamala. „Čo by som neukázala...?!“ povedala nám, keď sme podotkli, že znovu vystavuje na obdiv svoj dekolt.

A na krste mala Zdenka okolo seba samých mužov! Okrem chalanov z kapely nechýbal samozrejme Zdenkin priateľ Dušan Maruniak, bývalý partner - jej manažér Peter Šarkan Novák a krstný otec Milan Lasica. „Je veľmi vtipný a šarmantný. Aj som sa ho spýtala, či by mi neurobil nejaký text. Povedal, že nevie, či by sa trafil do môjho štýlu, ale že môžeme niečo vyskúšať,“ povedala nám na adresu pána Lasicu. Nechajme sa prekvapiť, či sa ich vzájomná spolupráca nakoniec uskutoční.

 

Foto: Juraj Kasanický, Lukáš Uhrin, paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu