Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Dara Rolins: Kuly a Tásler nie sú pre mňa konkurencia!

Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins

PRAHA/BANSKÁ BYSTRICA – Speváčka Dara Rolins (36) ešte nikdy nevyhrala českého ani slovenského slávika. Teraz je nominovaná v rámci Musiq1 Awards spolu s Máriom Kuly Kollárom (37) a Ivanom Táslerom (30). Lenže nie za spev!

Dnes večer sa v Banskej Bystrici budú odovzdávať ceny Musiq1 Awards. Speváčka Dara Rolins má tiež jednu nomináciu, no večera sa nezúčastní. „Bohužiaľ, mám vystúpenie v Čechách. Mrzí ma to, lebo Jopo, ktorý ma za Musiq1 pozval, je môj dobrý kamarát,“ povedala nám Rolins.

Blondínka má však už teraz jasné, že za spev cenu ani teraz nezíska! Jej nominácia je totiž v kategórii In Fashion Awards, čiže súťaží len o titul najštýlovejšie oblečeného interpreta. Zaujímavá je však jej konkurencia. Nomináciu má Mário Kuly Kollár a Ivan Tásler.

Nič proti týmto pánom, ale čierne oblečenie či tričko s rifľami, to nie je práve najštýlovejšie. A myslí si to aj Dara. „Úprimne? Beriem to ako dobrý fór. Zrejme mi chce Jopo urobiť radosť, aby som konečne aj ja vyhrala nejakú cenu,“ so smiechom okomentovala túto situáciu Dara.

Topky.sk, samozrejme, speváčke k jej nominácii aj zablahoželali. A ani to nezostalo bez úsmevného komentára. „Dúfam, že v tomto prípade k víťazstvu,“ dovolila si poznamenať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu