Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Ženskosť à la Shakira: Domina v koži a latexe - ako z erotického salónu!

Shakira Zobraziť galériu (9)
Shakira

LOS ANGELES - Tvrdý biznis ju robí čoraz odvážnejšou! Shakira (32), ktorá predstavuje stelesnenie kolumbijského temperamentu, sa kvôli návratu na výslnie hudobného neba začala prezentovať ako skutočná sexica - sporo odetá a s poriadne dráždivou výbavou!

Speváčka po ohlásení veľkého comebacku svojich fanúšikov už raz príjemne šokovala, keď na web prenikli prvé zábery z videoklipu k singlu She Wolf pochádzajúceho z rovnomenného albumu. Shakira v spomínanom videu totiž predvádza pikantný tanec v nablýskanej klietke a nechýbajú ani šteklivé gestá a detaily. Po takomto odvážnom odštartovaní propagácie jej nového CD však prišlo nečakané pokračovanie - šťavnaté fotenia v hneď niekoľkých plátkoch.

Fotografie z jej poslednej práce pred objektívom momentálne zdobia najnovšie vydanie magazínu i-D. Hudobná hviezda tentoraz siahla po sexi outfitoch, ktorými by sa zaručene uživila aj v pánskych nočných kluboch. Zapózovala si v koženom korzete a v rukaviciach, pričom na obálke časopisu žmurká v latexovej podprsenke, vo veľkých nohavičkách a v čižmách až nad polovicu stehien. S dlhou hustou hrivou však podľa jej vlastných slov provokuje len ako prirodzená "žena".

Ženskosť à la Shakira:
Zobraziť galériu (9)

Shakira bola nútená o svojom novom imidži povedať hlavne rodičom, reakcie ktorých sa obávala najviac: "Musela som im povedať, že teraz som žena a toto je spôsob, akým sa vyjadrujem." Na jej prekvapenie boli však otec s matkou videoklipom očarení a okamžite jej poslali e-mail, v ktorom zábery nazvali mierne provokatívnymi. Celkový výsledok však považujú za skutočne veľkolepý a dcére tak dali na odhaľovanie sa v médiách svoje požehnanie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu