Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vystylovaný Novotný na SuperStar: Obzeral si slečny! Táto mu padla do oka!

Jan Novotný a Monika Bagárová. Zobraziť galériu (9)
Jan Novotný a Monika Bagárová.

BRATISLAVA – Opäť ho prilákali ženy! Známy nemecký donchuan Jan Novotný (31) sa po rozchode s modelkou Romanou Škamlovou akoby zo Slovenska vyparil. Bratislavu pred pol rokom opäť vymenil za Mníchov. V nedeľu však urobil výnimku a nenechal si ujsť dievčenské semifinále Česko Slovenskej SuperStar.

Honzík Novotný, ktorý sa na Slovensku zviditeľnil najmä šou Nevesta pre milionára a  vzťahmi so známymi ženami predovšetkým s Mariannou Ďurianovou a Romanou Škamlovou, sa po dlhom čase opäť objavil v Bratislave. Prilákala ho sem Česko Slovenská SuperStar.

Mníchovský seladón si prišiel obzrieť druhé dievčenské semifinále. Že by mal záujem o nejakú speváčku? Topky.sk zistili, že predsa len mu jedna "padla do oka". 

Mám tu návštevu z Mníchova a chcel som jej ukázať Bratislavu. A rozhodli sme sa ísť si pozrieť aj SuperStar. Dievčatá som videl prvýkrát. Najviac sa mi páčila Monika Bagárová, čo sa spevu týka,“ prezradil Novotný, ktorý v hľadisku sedel hneď za porotou, vďaka čomu mal skvelý výhľad na sympatické a talentované speváčky.

FOTO: Monika Bagárová zaujala aj Honzíka Novotného.

Vystylovaný Novotný na SuperStar:
Zobraziť galériu (9)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu