Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Z noblesnej SuperStar „houmlesácka“ šou! Môže za to klavirista!

Richard Rikkon a Juraj Tatár Zobraziť galériu (3)
Richard Rikkon a Juraj Tatár

BRATISLAVA – Dvaja rovnakí a pritom iní! Počas troch slovenských sérií SuperStar sprevádzal spevákov na klavíri vždy decentný a elegantný Richard Rikkon (35). V speváckej šou však skončil a nahradil ho iný umelec - Juraj Tatár (40). Ten však svojím výzorom noblesného umelca zďaleka nepripomína.

Richard Rikkon je úspešný virtuóz a skladateľ, ktorý sa stal mediálne známym najmä vďaka speváckej súťaži Slovensko hľadá SuperStar. Tu sprevádzal mladé talenty na klavíri. Po troch predchádzajúcich ročníkoch by ste ho však v tej súčasnej Česko Slovenskej hľadali márne. Dôvod? Uprednostnil turné! „Oslovili ma, ale ja som však v týchto dňoch dosť rozlietaný. Mal som koncerty a práve teraz sa chystám na turné, ktoré som sa rozhodol uprednostniť,“ vysvetlil nám nedávno Rikkon, prečo v šou už neúčinkuje. A tak si na jeho miesto zasadol iný umelec- Juraj Tatár.

Hoci sú obaja bezpochyby rovnako skvelí klaviristi, predsa len sú už na prvý pohľad výrazne rozdielni. Zatiaľ čo Rikkon chodil na každé vysielanie elegantne a honosne oblečený, jeho náprotivok - Tatár, pôsobí akoby si odbehol z ulice. Rozgajdané tričko, rifle a tenisky. Tak takto môžeme vidieť súčasného virtuóza v priamom prenose. Zrejme každý z nich svoju prácu berie inak. Jeden ako umenie, druhý len ako dobrý kšeft.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu