Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

V koži a bez podprsenky: Kate Moss vie čím zaujať!

Kate Moss Zobraziť galériu (12)
Kate Moss

PARÍŽ – Stelesnenie pánskych túžob. Takto by sa dal nazvať outfit supermodelky Kate Moss (35) na nedávnej módnej prehliadke. Čierna koža, špicaté topánky a zabudnutá podprsenka vyrážali prominentným návštevníkom dych. A to ani nemusela stáť na predvádzacom móle.

Kate Moss rada provokuje sexi outfitmi. Aj napriek tomu, že je vo veku kedy modelky odchádzajú do dôchodku, ona chytá druhý dych. V plnej kráse sa predviedla na stredajšej módnej prehliadke Miu Miu Show v Paríži. Mužské osadenstvo sa v jej prítomnosti dostávalo do rozpakov. A nie je sa im čo čudovať. Outfit a lá bohyňa sexu sa predsa nevidí každý deň.

Čierne kožené šaty jednoduchého strihu ukázali všetko čo mali a najmä jej bradavky. Kráska už niekoľkokrát predviedla svoju averziu k podprsenkám. Svoje pevné jednotky miluje a je na ne patrične hrdá. „Prečo by som ich mala zahaľovať?“ pýta sa rozhorčene. Na nohách mala špicaté lodičky na vysokom podpätku, v rukách malú kabelku a celé toto hriešne dielo ešte podčiarkla čiernym lakom na nechtoch. Hotové chodiace stelesnenie pánskych snov.

V koži a bez
Zobraziť galériu (12)

Kate sa na prehliadke ukázala spoločne s priateľom. Jamie Hinco si svoj poklad strážil ako oko v hlave. Mnohí návštevníci sa mu čudovali, že pri takom množstve sexepílu vôbec dokázal ovládnuť svoje pudy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu