Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Belohorcová s milencom: Včera zarobili 10 miliónov!

Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (7)
Vlastimil Hájek a Zuzana Belohorcová (Zdroj: Peter Frolo)

PRAHA – Poriadne sa nabalili! Topky.sk vypátrali, že Zuzana Belohorcová (33) a jej priateľ Vlastimil Hájek (35) v piatok slušne rozšírili svoje bankové konto.

Dôvod, prečo si dvojica slušne zarobila, je ten, že odpredali licenciu istej módnej značky, ktorú donedávna obaja prezentovali a robili jej reklamu. Okrem toho sa „zbavili“ aj obchodu s týmto oblečením v Prahe. „Rozhodli sme sa tak z dôvodu, že je Zuzana tehotná a chceme sa venovať rodine a dieťaťu. Povinnosti spojené s licenciou nás dosť časovo vyťažovali,“ potvrdil naše informácie Vlastimil Hájek.

Podľa našich informácií vďaka tomu zhrabli približne 330 tisíc eur, čo predstavuje zhruba desať miliónov SK. „K sume sa nebudem vyjadrovať,“ povedal nám Hájek, ktorý však naše informácie o cene nepoprel. Topky.sk v súvislosti s predajom ďalej zistili, že prebehol včera ráno. „Licenciu pre Čechy, Slovensko (okrem Bratislavy, pozn. red.), Švajčiarsko a Rakúsko teraz vlastní Slovenka Míša Hubeková,“ dozvedeli sme sa od Belohorcovej partnera. Ako však podotkol, obaja zostávajú ďalej tvárami značky. Hájek sa bude tiež venovať sieti pražských kaviarní, ktoré vlastní.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu