Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mórová bez zábran: Odhodila podprsenku a otrčila zadok!

Diana Mórová na masáži v rádiu. Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová na masáži v rádiu.

BRATISLAVA – Vo včerajšom vysielaní rádia Okey sa Diana Mórová (39) nehanbila odhaliť. Bez ostychu vystavila na obdiv svoje ženské krivky. Iba v podprsenke a s poodhaleným zadkom pózovala pre fotografa.

Hlavným dôvodom Dianinho vyzliekania sa bola masáž, ktorá na ňu v rannej šou čakala. Pri tej príležitosti si dala dole tričko, ľahla si na masérsky stôl a stiahla si trochu nohavice. Masérovi, ale aj ďalším piatim prítomným mužom, tak poskytla pohľad na svoje telo.

Problémy s nahotou Diana očividne nemá. Ako sa môžeme presvedčiť, dokazuje to nielen v divadle, ale ja mimo neho. Svoj otvorený postoj k obnaženému telu vyjadrila už pri premiére filmu Tango s komármi, kde v jednej zo scén úplne odhalila svoje pozadie. „Pokiaľ je herečka mladá a pekná a obnaženie má význam, tak by sa nemala žiadna hanbiť,“ vyjadrila sa Diana pre topky k téme nahých záberov. Ostáva nám teda čakať, čím nás Mórová v budúcnosti prekvapí. Zostane len pri jemne provokatívnom odhaľovaní sa alebo naberie odvahu aj na nafotenie nejakých pikantných eroticky ladených fotografií?

VIDEO: Diana Mórová počas masáže odhalila ženské krivky.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu