Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Travolta na súde: Chceli mi prišiť synovu smrť!

John Travolta Zobraziť galériu (4)
John Travolta (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - John Travolta na súde v Bahamách uviedol, že miestny záchranár sa mu vyhrážal rozoslaním nepravdivých správ do médií. Podľa jeho slov chcel rozšíriť, že filmová hviezda je zodpovedná za smrť svojho 16-ročného syna.

Travolta uviedol, že od neho záchranár žiadal 25 miliónov dolárov (viac než 17 miliónov eur). Záchranár Tarino Lightbourne mal dokument, ktorý herec podpísal, keď prišli lekári jeho synovi na pomoc. Podľa hercových slov chcel Lightbourne "potvrdiť, že smrť môjho syna bola zámerná a ja som bol za ňu v určitom zmysle zodpovedný". Tarino Lightbourne však trvá na svojej nevine.

Travoltov syn Jett zomrel 2. januára počas dovolenky na Bahamách. Po pitve lekári skonštatovali, že príčinou smrti mladíka bolo "záchvatové ochorenie". Nepotvrdili sa informácie, že si pri páde v kúpeľni smrteľne poranil hlavu.

Mal za sebou mnoho záchvatov, ktorými trpel od detstva, keď mu diagnostikovali zriedkavý Kawasakiho syndróm - zápal stien krvných ciev. Posledný sa mu stal osudným, keď ho našli v bezvedomí v kúpeľni rodinného dovolenkového sídla.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu