Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Počiatkova manželka ako rockerka: Ukázala podprsenku a nohy v extra krátkych šatách!

Ivana Počiatková Zobraziť galériu (45)
Ivana Počiatková

BRATISLAVA – Stala sa z nej modelka! Manželka ministra financií Jána Počiatka (38) Ivana (27) sa pred pár dňami po prvýkrát ukázala na predvádzacom móle. Zaujala najmä poriadne odvážnymi krátkymi šatami v rockerskom štýle a červenou podprsenkou!

Sympatická manželka ministra financií Ivana Počiatková sa pred pár dňami nečakane objavila v roli modelky a v odvážnych krátkych čiernych šatách na zips predviedla svoje štíhle nohy. Okrem nich však ukázala aj to, akú nosí podprsenku. Priesvitný materiál, ktorý odhalil jej chrbát, totiž nezakryl červenú spodnú bielizeň. 

Zrejme sa pani Počiatková obávala, že by sa zips na šatách mohol rozopnúť a odhalila by to, čo nechcela. A tak sa poistila. Alebo je tu ešte možnosť, že si schválne zvolila k čiernym šatám výraznú podprsenku, aby pôsobila viac rockersky. Topky.sk sa jej preto spýtali, či je naozaj taká rockerka. „Nie, to len tak vyzerá,“ povedala brunetka, ktorá vraj zo svojej modelkovskej premiéry nemala vôbec žiadny strach.

„Cítila som sa dobre. Nemala som pocit nejakého stresu, či sa potknem a či to urobím správne. Išla som sama za seba a s úsmevom,“ prezradila Počiatková, ktorá by vraj modelkou nechcela byť. „Táto práca by ma moc nenapĺňala. Potrebujem niečo zaujímavejšie, extrémnejšie. Nedávať len tvár a chôdzu,“ netajila manželka ministra.

TOPKY TV: Počiatková prezradila aj čo-to zo svojho súkromia. Dovolí, aby jej dcéra bola modelkou?

 TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej prehliadke...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu